Son gülen galatasaray

Stinko

Kayıtlı Üye
Spor Toto Basketbol Ligi’nde son yarı finalist Galatasaray Odeabank…

Sarı Kırmızılılar, evinde Pınar Karşıyaka’yı 77-62 yenerek 2-1 öne geçip yarı finalde Fenerbahçe’nin rakibi oldu. Seri Çarşamba günü başlayacak.

18 asistle topu paylaşan Galatasaray, 10 top çalıp rakibine 14 top kaybı yaptırdı. 5 oyuncusundan çift haneli skor katkısı alan Galatasaray'da Schilb 15 sayı 4 ribaunt 5 asist, Micov 14 sayı 2 ribaunt 3 asist, McCollum 12 sayı 5 ribaunt 6 asist 2 top çalma 1 blok, Sinan 10 sayı 6 ribaunt 1 asist 1 top çalma ile oynadı.

5/11 ile faul atan Karşıyaka 13 asist/14 top kaybı ile oynarken Gabriel 4/7 üçlükle 16 sayı 9 ribaunt 1 top çalma 2 blok, Can 14 sayı 3 asist ile etkili oldu.

---> Son gülen galatasaray

Sakatlik cok etkiledi karsiyakayi lazeric palacios olsaydi belki daha farkli olurdi takim

Tebrikler Bizim Takim Lasmeee bir harika :D

Cevap: ---> Son gülen galatasaray

Sakatlik cok etkiledi karsiyakayi lazeric palacios olsaydi belki daha farkli olurdi takim

Tebrikler Bizim Takim Lasmeee bir harika :D

Jon Diebler yerine gelen Josh Carter ve Dixon yerine getirilen Ragland 'EL' sezonumuzun içine etti desek yeridir.. malesef 1 sene parlayabildik..

Galatasarayı ise tebrik ederim, Blake'i geçen sene paris levallois'ten takip ediyordum çok iyi oyuncu aynı şekil Lasme ve Micov içinde geçerli abdide maç vermezseniz finale gidersiniz diye düşünüyorum yolunuz açık olsun..

---> Cevap: ---> Son gülen galatasaray

Jon Diebler yerine gelen Josh Carter ve Dixon yerine getirilen Ragland 'EL' sezonumuzun içine etti desek yeridir.. malesef 1 sene parlayabildik..

Galatasarayı ise tebrik ederim, Blake'i geçen sene paris levallois'ten takip ediyordum çok iyi oyuncu aynı şekil Lasme ve Micov içinde geçerli abdide maç vermezseniz finale gidersiniz diye düşünüyorum yolunuz açık olsun..

Aynen oyle josh carter rezaletti
Eyvallah haci bu sefer isimiz cok zor ama saha avantaji onlarda vesely udoh antic bizde sadece lasme ama imkansiz degil :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri