son dakika TUNCELİ’DE ÇIKAN ÇATIŞMADA 2 ASKERİMİZ ŞEHİT OLDU.

buseciqs

Bayan Üye
13/10/2010 17:42

Tunceli'nin Ovacık İlçesi kırsalında güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışma çıktı. Çıkan çatışmada 2 asker şehit olurken, 1 teröristin öldürüldüğü bildiriliyor.

---> son dakika TUNCELİ’DE ÇIKAN ÇATIŞMADA 2 ASKERİMİZ ŞEHİT OLDU.

Genemi Şehit Verdik.. Daha Çokda Veririz Bu Kafada Gidersek...

Alışkanlık Oldu Sanırım Bu Artık Kimse Ses Çıkarmıyor..

Şeresizin evlatları mecliste eylemsizlik kararımıaz var akıllı olun diye kafa tutuyor hepsini gebertmiyorlarda

Genemi Şehit Verdik.. Daha Çokda Veririz Bu Kafada Gidersek...

Alışkanlık Oldu Sanırım Bu Artık Kimse Ses Çıkarmıyor..

su türk qenciyiz diye yırtınanları qöremiyorum artık bütün yeni nesil pısırık cıktı en azından bi tepki yeter size kimse daqa cıkın demiyo oturduqun yerden bile bi çok sey yapabilirsin !!

Şeresizin evlatları mecliste eylemsizlik kararımıaz var akıllı olun diye kafa tutuyor hepsini gebertmiyorlarda

hanqisini qeberticeksin yada hanqibirini kimin elinden ne qeliyorki alt komsumuz bunlardan kürtçe konustukca onlar dillerini koparasım qeliyo yapabiliyormuyum peki?

Yapamazsın Abi Dokunamazsın.Bir Dokunda Gör Bakalım Ne Oluyor Yarın..

Ülkede Kıyamet Kopar..

Olay Sadece Baştaki Adamda Olucak Olay Değil..Göründüğünden Çok Derin..

eln saf kürdü niye neden yaptığını bile bilmiyor. hepsini kullananlar var

Yaw Teroristler hep kürtmü olaya nıye bolebakıyonuz
Kürt Kürte sıkarmı ölenlerin %90 kürt halkı

herkesin aklı fikri zekası var ***** deqiller saflarsada
ama genelde saflar hepside kendi isteğiyle çıkmıyor dağa sadece kürtlere mal etmek de doğru değil o zman da
senin dediğin çıkıyor sadece kürt değiller başka ırklarda var var oğlu var anasını satim hepsi kullanılıyor

Kürt Kürte sıkarmı ölenlerin %90 kürt halkı

tabiki böyle düşünmüyoruz ama bi düşünürsen bu ayaklanma durumu onlar için vatanı bölüp kendilerine yeni bi vatan istiyolar bu acıdan düşünerek konusuyorum ben acıkcası

Kandırılan Genç Çocuklar Veya Çaresiz Kalan İnsanlar Bunlar..Aslında Çoğuda Neyi Yada Ne İçin Savaştığını Bilmiyor.. Yada Ne Kadar Biliyor Oda Şüpheli Ya Neyse..

ama genelde saflar hepside kendi isteğiyle çıkmıyor dağa sadece kürtlere mal etmek de doğru değil o zman da

senin dediğin çıkıyor sadece kürt değiller başka ırklarda var var oğlu var anasını satim hepsi kullanılıyor

teroristlerin cogu üniversıte ogrencılerı meydanda eylem yapanları gormussundur cogu ktü de okjuyordu

Çıktılar Ben orda olacaktımkı hahaha

düşünmek istemiyorumxD
Bizim hoca anlattı bu doğu tarafında öss zamanında bir sınıfı filan rehin alıp bazı kürtlere tıp bile kazandırtıryorlarmış dağda teröristin yarasını sarsın diye bunlarda onlardandır köpekler

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri