son dakika suriye turkiye savunma ucagini vurdu

yesil83

Bayan Üye
suan saat 00.31 tevafuk uzeri babam tv yi acmasiyla haberlerde gorduk ve sok oldum...

suriye densizi turk savunma askeri ucagini vurmus kendi karasularindaymis diye, vurduktan sonrada turk ucagi oldugunu bilmiyorduk diye aciklama yapmis.

butun bunlarin hepsi bence Turkiye savasa sokmak icin. sirf turkiye savasa girsin diye yapiyorlar. Turkiyenin basina corap ormek istiyorlar. ne olacak bakalim...
adiler.

abd niye saldirmadi iraka kostura kostura saldirirken saddam kendi halkina zulum ediyor diye. suriyede istedikleri birsey yok olsa ki saldirmadi, neymis ikili catismaya girmiyormus abd, yesinler, iraka neden saldirdi?
simdide belkide abd suriye yada israil filan.. ne bilim insanin aklina hersey geliyor. onlarinda haberleri vardir bu saldiridan, sirf turkiyeyi savasin icine sokmak icin.
normalde savas nedeni bir saldiri.
bakalim nato ne yapacak. turkiyeye geldiginde hic kimse kurala uymuyor. normalde nato ucaklarinin suan suriye sinirlarinda ucuyor olmasi gerek.

ALLAH hic bir dusmanimiza firsat vermesin.
ezan sesini susturmasin, bayragimizi hic bir zaman yere inmesine musade etmesin.
dusmanlarimiz kahru perisan etsin, askerlerimizi ve ordumuzu daima payidar etsin zaferler kazanmasini nasip etsin insaALLAH.

---> son dakika suriye turkiye savunma ucagini vurdu

umarım sevgili devlet büyüklerimiz başka devletlerin çıkarları uğruna milletimizi bir felakete sürüklemezler.

Başbakanın bu konudaki tutumunu beğeniyorum. Savaşa girmemek için elinden geldiği kadar direniyor,tutuyor kendini. Sakin olunmalı kesinlikle. Esad'ın devrilmesini istiyorum,ama buna Türkiye karışmamalı. Hele hele birilerinin çıkarları için kendi evlatlarını bu yolda feda etmemeli. Ve o jetin orda ne işi vardı,biri bunu açıklamalı.

Bir Aya Kalmaz Esad Ölür , öldürülür diye düşünüyorum. şimdiden geçmiş olsun esadın sallanacağı günü iple çekiyorum.

gebersin pislik...
ama turkiye savasa girmesin. istedikleri bu zaten.

Girmez Asla Savaşı Bende İstemiyorum.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri