Son Cadı Avcısı (The Last Witch Hunter) 2015

mortal00

Kayıtlı Üye
2000

Yönetmen: Breck Eisner
Senaryo: Cory Goodman, Matt Sazama, Burk Sharpless
Oyuncular: Vin Diesel, Rose Leslie, Elijah Wood, Michael Caine, Julie Engelbrecht, Ólafur Darri Ólafsson
Vizyon Tarihi: 23 Ekim 2015
Süre: 1s 47dk
Tür: Fantastik , Aksiyon
Ülke: ABD

Cesur bir cadı avcısı olan Kaulder, Kraliçe Cadı ve takipçilerini öldürmeyi başarır. Ancak Kraliçe ölümünden hemen önce Kaulder'i ölümsüzlükle lanetlemiş, karısı ve çocuklarını da ebediyen ondan ayırmıştır. Türünün kalan tek örneği olan Kaulder yüzyıllarını cadı avlayarak geçirir. Kraliçe Cadı habersizce dirilip intikam için katilinin peşine düşene kadar her şey yolundadır. Kraliçe, Kaulder'in peşine düştüğünde ise insan ırkının kaderini tayin edecek olan bir savaş başlayacaktır.
Modern bir cadı avı öyküsünü perdeye taşıyacak olan filmin senaryosu Cory Goodman imzalı. Filmin başrolünde ise ünlü aksiyon yıldızı Vin Diesel yer alıyor.

Vin-Diesel--Last-Witch-Hunter.jpg

The-Last-Witch-Hunter.jpg

7af77a08-a849-4292-b7bf-e75ada9a11c3-1020x612.jpeg

the-last-witch-hunter-(2015).jpg

last-witch-hunter-01.jpg

The-Last-Witch-Hunter2.jpg

Son düzenleme:
---> The Last Witch Hunter (Son Cadı Avcısı) - 23 Ekim 2015

Vasatın altında bir senaryo, bol ve abartılı efektler, kötü bir kurgu... Muhtemelen bir üçleme olarak planlanmış bir serinin ilk halkası.

---> Son Cadı Avcısı (The Last Witch Hunter) 2015

Vin Diesel,olmasa izlenmez bu film :68:

Bu filmi bir tek ben beğendim galiba xD

...filmin başı çok güzeldi, tarihi kısımdan söz ediyorum, keşke öyle devam etseydi, sonradan saçmalaşmaya başladı, izle sil..:115:

Görsel efectler çok güzeldi. Vin Diesel, Elijah Wood ve Michael Caine gibi yıldız isimlerin olması filmi izlettiriyor zaten. Ben beğendim.​

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri