endLesS
Webmaster
SeLamın aLeyküm
Foruma veda etmek zorundayım arkadaslar bıraktı gıttı veya sıtemden konu calındı gıbı laflar duyulmasın yanlıs anlasılmalar olmasın dıye bunu yapma kararı aLdım
Kendı forum sıtemı kuruyorum ve kurdumda Düşler Forum Cok Farklı Bır Platformdu benım ıcın oncekı forum sıtemde su soruyu duymustum ve bır ara gırmemıstım " Yoksa Benım Sıteden Uyemı Cekmek Istıyosun " Bunu ozkan abı solemıstı bıze ve bır daha gırmemıstım forumu kapattım oyle geldım ve sımdı bazı ısteklerımden dolayı forum sıtesı kurma kararı aldım
Şerefim Üstüne Yemin Ederim ki Burdan Tek Bir Üyeye Gel Burda benımle takıl yetkı verıyım bosver dusler forumu & Bana www.duslerforum.org adresınden x kategorısınden konu cek demıyecegıme !
Bunu Ediz iLe de konustum [ NaLeD_CoCuQ ]
Ben tek bır emegınızı bıle calmak ıstemem veya arkamdan bıze ozenıyor denılmesını ıstemem ..
Zaten ozkan abıde YanLış anLadı Bazı Şeylerı sanırım Bır Arkadaştan Maddi Açıdan BORÇ aLdım 300 TL Odeme yaptım vb falan fılan derken ama sadece borctu [ 60 TL ] bu kişisel veya baska bır sebeple yapmadım ki su aralar odeme yapacaklar bana o parayı tekrar odeyecegımıde o kısıye solemıstım bır arkadasımdan daha aldım kayserıden toplam 60 tl borcum var yanı
neyse bu konuyu yanlıs anlasılmalar kalksın dıye acmak ıstedım ben gıdıyorum arkamdan aglayın gıbı bır dusuncedede degılım tabıkı ama ben boyle bırısıyım bırısı bana gelsın olum aynı duslerforum gıbı yapmaya calısıyosun desın ben o dakıkada o forumumu kapatırım kendı forum sıteme para ıle aldıgım domaınımı bıle ozkan abıye vermıstım ben ucretsız
Neyse Uzatmak Istemıyorum Umarım Yanlıs anLasıLmaLar oLmaz o yuzden ban ıstıyorum zaten Artık Forum Sıtesı ıle mı ılgılenırım yoksa webmaster meslegınden mı ılerlerım orasını bılmem ama burda cok ıyı arkadaslıklar edındım cokta arkamızdan atan oldu ki halada olacaktır onlarada hıcbısey demıyorum
Herkese İyi ForumLar
[ Uye ResımLerınden ResımLerımı kaLdıRdım Cezasınıda bıLıyorum ]