Tüm haklarım bana saklıdır ayık olun x)
SombraDL Kayıtlı Üye 23 Ara 2009 #1 Tüm haklarım bana saklıdır ayık olun x) Son düzenleme: 24 Ara 2009
| MatmazeL | Bayan Üye 23 Ara 2009 #2 ---> Sombra DL merak Edenler ? WoWw!!=) Süper pozLarr ALLah Sahißine ßagisLasin 2.Foto en qüzeLii.)
SombraDL Kayıtlı Üye 23 Ara 2009 #3 ---> Sombra DL merak Edenler ? cok teşekkür ederim x) 2.fotoyu 7 kere çekmeyi denemiştim uqrastırdı biraz ama sonuç bu x)
---> Sombra DL merak Edenler ? cok teşekkür ederim x) 2.fotoyu 7 kere çekmeyi denemiştim uqrastırdı biraz ama sonuç bu x)
| MatmazeL | Bayan Üye 23 Ara 2009 #4 ---> Sombra DL merak Edenler ? Süper oLmus ama heLe manzara 1 NumaRa Tekrardn aLLah Sahißine ßagisLasin..
---> Sombra DL merak Edenler ? Süper oLmus ama heLe manzara 1 NumaRa Tekrardn aLLah Sahißine ßagisLasin..
K kemal35 Banned 23 Ara 2009 #5 ---> Sombra DL merak Edenler ? orası güzelyalımı güzel resimler kardeşim
SombraDL Kayıtlı Üye 23 Ara 2009 #6 ---> Sombra DL merak Edenler ? tekrardan saol x) artık Bi sahibim olsun da kurtalalım x)
SombraDL Kayıtlı Üye 23 Ara 2009 #7 ---> Sombra DL merak Edenler ? bostanlıydı galiba x) hatrlamıorum x)
N ` nazLı .. Bayan Üye 23 Ara 2009 #8 ---> Sombra DL merak Edenler ? yakışıklısın arkadaşm Allah sevdklerine bağışlasın
R RaPizM^^ Bayan Üye 23 Ara 2009 #10 ---> Sombra DL merak Edenler ? ilk resimdeki RAP t-shirtü dikkatimi cekti.. RAP dinlemen güzel Asb yakısıklısın.
---> Sombra DL merak Edenler ? ilk resimdeki RAP t-shirtü dikkatimi cekti.. RAP dinlemen güzel Asb yakısıklısın.
SombraDL Kayıtlı Üye 23 Ara 2009 #11 ---> Sombra DL merak Edenler ? oo rap t-shırt'u muze istemişti wermemiştim manewi deqeri war demiştim x) gecelik olarak kullanıorum x)
---> Sombra DL merak Edenler ? oo rap t-shırt'u muze istemişti wermemiştim manewi deqeri war demiştim x) gecelik olarak kullanıorum x)
^shékér kıs^ Bayan Üye 23 Ara 2009 #14 ---> Sombra DL merak Edenler ? 2.resmin pozu güzelmiş xD yakışıklısın a.s.b
SombraDL Kayıtlı Üye 24 Ara 2009 #15 ---> Sombra DL merak Edenler ? olumlu yorumlarınız için tesekkürler x)