Manisa - Soma, 1960'lar
ohlin Bayan Üye 6 Tem 2011 #2 ---> soma-manisa heyy biz 3 yıl önce gitmiştik buraya 27 kişilik bir grupla bilgilendirme için sendikaları anlatmak için ama kimse bizi dinlememişti
---> soma-manisa heyy biz 3 yıl önce gitmiştik buraya 27 kişilik bir grupla bilgilendirme için sendikaları anlatmak için ama kimse bizi dinlememişti
Derin42 Bayan Üye 30 Mar 2014 #4 ---> soma-manisa tesekurler resimlerle anlatmayi cok seviyorsun ulkemin her yerini merak ederim bize oralari gorme firsatini verdin tekrardan tesekur ederiz
---> soma-manisa tesekurler resimlerle anlatmayi cok seviyorsun ulkemin her yerini merak ederim bize oralari gorme firsatini verdin tekrardan tesekur ederiz
Efsunkar Bayan Üye 2 Nis 2014 #5 ---> soma-manisa Teşekkürler paylaşım için. Trenle Soma'dan geçmiştim,ama merkezi bilmiyordum. Hava kirliliği dışında şirin bir ilçe.
---> soma-manisa Teşekkürler paylaşım için. Trenle Soma'dan geçmiştim,ama merkezi bilmiyordum. Hava kirliliği dışında şirin bir ilçe.
sir.altan Kayıtlı Üye 12 Nis 2014 #6 ---> soma-manisa birinci resim maden ocagi kapisi gibi gorunuyor,guzel kareler icin emeginize saglik efendim.
---> soma-manisa birinci resim maden ocagi kapisi gibi gorunuyor,guzel kareler icin emeginize saglik efendim.
M Moreas Bayan Üye 17 May 2014 #7 ---> soma-manisa Bu güzelim ilçeyi acılarla tanıyıp,canımız yanarak hatırlayacak olmasaydık keşke...