'Sokaktan geçen şampiyon yapar'

karagümrük

Kayıtlı Üye
Doğan, “Onların başına sokaktan geçen bir adamı koyun, o da bu takımları ilk üç için oynatır” dedi.

Bütün olanakların, paranın, şanın ve şöhretin büyüklerde olduğunu söyleyen Konyaspor Teknik Direktörü, “Onların başına sokaktan geçen bir adamı koyun, o da bu takımları ilk üç için oynatır” dedi.

KONYASPOR Teknik Direktörü Ziya Doğan, Fenerbahçe maçı öncesi iddialı konuşurken, yerli hocaların beklenen desteği göremediğinden şikayet etti. Türk hocalarının desteklenmesi gerektiğini vurgulayan bu akşam oynanacak zorlu karşılaşmada öncelikle güzel futbol izlettirmek istediklerini belirtirken, “Farklı etkenler ortaya çıkmazsa, Fenerbahçe kadar şansımız var” dedi. İlginç saptamalarda bulunan Doğan, üç büyüklerin başındaki hocaların ellerindeki bütçelerle başarısız bir tablo sergilemelerinin çok zor bir durum olduğunu ifade ederken, bakın neler söyledi...

Başarısızlık mümkün değil

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray gibi takımların başında bulunan teknik adamların yerine sokaktan geçen bir adamı koyun o da bu takımları en az onlar kadar ilk üç için oynatır. Bu kadar bütçe, taraftar ve gelir gücüne sahip takımların başarısız olmaları zaten mümkün değil.

Sesleri niçin Avrupa’da çıkmadı

Üç büyükler harcadıkları rakamlar, kurdukları takımlarla, bizim gibi küçük bütçelerle oluşturulan ekiplerle boy ölçüşeceğine, Avrupa arenasında başarılı olsun. Sesleri orada çıksın. Zaten biri şampiyon oluyor. 20-30 yılda da Bursa gibi bir takım çıkıp, mutlu sona ulaşıyor.

6 milyon Euro, 150 milyon Euro’ya karşı

Fenerbahçe ile oynayacağımız 90 dakika onlar adına ne kadar önemliyse bizler adına da çok önemli. Biz haddimizi biliyoruz. 6 milyon Euro’ya kurulmuş bir takımız. Kısacası 150 milyon Euro’luk takıma karşı, 6 milyon Euro’ya kurulmuş mütevazi bir takım mücadele edecek.

Kazanmak için sahaya çıkacağız

Ben iddialıyım. Kazanmak için sahaya çıkacağız. Farklı etkenler maç içinde ön plana çıkmazsa, Fenerbahçe kadar şansımız var. Sistemi oturtamadık ve yeni bir takımız. Oyuncularım çok iştahlı. Güzel bir maç izlettirmek, hatta puan alan taraf olmak istiyoruz.

Sertlik futbolun doğasında var

Sürekli benim takımlarımın sert oynadığı iddia ediliyor. Futbol değil de başka bir şey mi oynuyoruz? Tabiki futbolun doğasında sertlik var. Ama benim hiçbir takımımda rakip takım oyuncularından kimse sakatlık yaşamadı. Bir bilen varsa söylesin.

Onların kramponu oyuncumdan pahalı

Üç büyüklerde forma giyen oyuncunun kramponları, benim oyuncumun aldığı paradan fazla. Hepsinin sponsoru ve özel anlaşmaları var. Ligimizde eşit şartlarda mücadele yok ve olmayacak gibi de görünüyor. Büyük takımda forma giymeyen aradaki farkı hiçbir zaman göremez.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri