Shade.Anqer
Kayıtlı Üye
Malzemeler
6 Adet alabalık
8 Yemek kaşığı tereyağı
4 Adet soğan
Yarım su bardağı sek beyaz şarap
Tuz, karabiber
Hazırlanışı
* 6 Adet alabalığı temizleyip, yıkayın.
* Kaynar suya sokup, çıkartın ve süzün.
* 2 Yemek kaşığı tereyağı ile kısık ateşte 10 dakika pişirin.
* Balığı pişireceğiniz kalıbı önceden tereyağı ile yağlayın.
* İçine halka halka doğradığınız soğanları yayın ve üzerlerine balıkları yerleştirin.
* Balıkların üzerine tereyağını küçük parçalar halinde serpin.
* Tuz, karabiber ve yarım su bardağı sek beyaz şarap ile tatlandırın.
* Önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında 15 dakika pişirin.
6 Adet alabalık
8 Yemek kaşığı tereyağı
4 Adet soğan
Yarım su bardağı sek beyaz şarap
Tuz, karabiber
Hazırlanışı
* 6 Adet alabalığı temizleyip, yıkayın.
* Kaynar suya sokup, çıkartın ve süzün.
* 2 Yemek kaşığı tereyağı ile kısık ateşte 10 dakika pişirin.
* Balığı pişireceğiniz kalıbı önceden tereyağı ile yağlayın.
* İçine halka halka doğradığınız soğanları yayın ve üzerlerine balıkları yerleştirin.
* Balıkların üzerine tereyağını küçük parçalar halinde serpin.
* Tuz, karabiber ve yarım su bardağı sek beyaz şarap ile tatlandırın.
* Önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında 15 dakika pişirin.