Soğanlı Alabalık(6 Kişilik)

Shade.Anqer

Kayıtlı Üye
Malzemeler

6 Adet alabalık
8 Yemek kaşığı tereyağı
4 Adet soğan
Yarım su bardağı sek beyaz şarap
Tuz, karabiber

Hazırlanışı

* 6 Adet alabalığı temizleyip, yıkayın.
* Kaynar suya sokup, çıkartın ve süzün.
* 2 Yemek kaşığı tereyağı ile kısık ateşte 10 dakika pişirin.
* Balığı pişireceğiniz kalıbı önceden tereyağı ile yağlayın.
* İçine halka halka doğradığınız soğanları yayın ve üzerlerine balıkları yerleştirin.
* Balıkların üzerine tereyağını küçük parçalar halinde serpin.
* Tuz, karabiber ve yarım su bardağı sek beyaz şarap ile tatlandırın.
* Önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında 15 dakika pişirin.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri
Üst