Soğan Çorbası (4 Kişilik)

` nazLı ..

Bayan Üye
Soğan Çorbası (4 Kişilik)​


sogan_corbasi.jpg


Malzemeler

400 gr. Soğan
2 Çorba Kaşığı Tereyağı
5 Bardak Et Suyu
1/3 Tatlı Kaşığı Karabiber
4 Dilim Tost Ekmeği
1 Bardak Gravyer veya Kaşar Peyniri Rendesi


Yemegin Yapilisi:Önce fırınınızı orta hararette ısıtın. Ön hazırlık olarak soğanların kabuklarını soyup, piyaz doğrayın. Tost ekmeği dilimlerinin kabuk kısımlarını alıp, iç kısmını küçük küpler halinde kesin. Bu ekmekleri fırın tepsisine koyup, 10-15 dakika, hafifçe kahverengileşinceye kadar pişirin. Ekmekleri fırından alıp bir kenarda saklayın.
Orta boy bir tencereye tereyağı koyup eritin. Yağ kızınca, soğanları katıp, 4-5 dakika sürekli karıştırarak öldürün. Et suyunu ve biberi katın. Karışımı 10 dakika ağır ateşte pişirin.
Çorbayı, bir kepçesini ayırıp, kalanı derin bir cam kaba aktarın. Üzerine sırasıyla, kızarmış ekmekleri ve peynir rendesini serpiştirin. Ayırdığınız bir kepçe çorbayı peynirin üzerine dökün. Kabı fırının en üst katına sürün. 2 dakika sonra kabı fırından alıp, soğan çorbasını sıcak olarak servis edin.AFIYET OLSUN...
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri
Üst