**SnowdroP** (:

snowdrop

Bayan Üye
Çabuk kaynaşmak için kendimi biraz daha ayrıntıLı tanıtayım dedim :)

İsmim : Ayşe Nur

snowdrop-----> KardeLen (Annem beni kardeLen çiçeğine benzetir ve beni kardeLenim diye sever...Bu yüzden bu nicki seçtim...:) )

Yaş... 5 gün sonra 19 oLcak . HediyeLerinizi kabuL ederim tabi kiii ne demek ne demek :172:

En büyük TutKum:^^ DeniZ^^ .Tam bi deniz aşığıyım..Bütün derdimi tasamı aLır daLgaLrın sesii.(Benim için çok önemLi oLan bir çok şeyimi payLaştğm dostLarıma sevdikLerime DENİZİM derim :) )

HobiLerim:

Kitap..Kitap..Kitap .AsLa kitapsz duramam.Ve bir ktap eLimde 2 günden fazLa gezmez.HastaLk derecesnde artk bendeki...

Deniz....Deniz YürüyüşLeri...Deniz kabuğu topLamak...Canım çok sıkıLdğnda kıyafetLerLe denize atLamak ve sonra insanLrn bana deLiymişim gibi bakışLarını keyifLe izLemek...

KaraLamak...İçimden geLdğinde uzun yada kısa bazen tek keLime bişeyLer karaLamak önüme geLen bir yere....Bi kitap arkası yada küçük bi kağıt parçası...Bir takvim yaprağı...Bazende bi ders kitabıı :)

FobiLerim: YıLan ,kertenkeLe,soLucan gibi yumuşak hayvanLar :/ Gördüğüm gibi bşLarm titremeye :/

Yaşadığım Şehir: MersiN...AsLında çok kısa bi zamandır burada yaşıyorum..OkuL doLaysyLa..YıLLardır yaşadğm şehir İskenderun...Ama okumak istediğim tek şehir Mersindi..İlk ve tek tercihim Mersin.OLdu şükür :) Okuduğum böLüm mü...İktisat (ingiLzce) .

TaKım:BeşikTaş... fanatik değiLim..AiLeden geLen bişe sanırım...Tüm aiLem beşiktaşLı oLunca ayrı kaLmayim onLardan dedim :D

En çok sevdiğim sanatçı TEOMAN

Çok güzeL anıLarım var teomanın şarkıLarıyLa...:) Ama her tür müzik dinLerim.Rock...Pop..SLow...Türk sanat müziği..(.Hatta bazen Ferdi biLe) :D Ruh haLime göre değişiyor işte... =))

AkLıma geLenLer ve söyLemek istedikLerim bunLar.Tekrar hoşbuLdum :)

Son düzenleme:
---> **SnowdroP** :)

Ayşe Nur O Yılanı Ben Olsam Tutar Atarım :106: Böyle Vururum O Yılana :181: :D Tekrardan Hoşgeldin Şimdiden Doğum Günün Kutlu Olsun Diyim Bari :DSayfan Hayırlı Olsun...

Son düzenleme:

Hemşerim benim..

Hoşgeldin aramıza.

Umarım kalıcı olursun

Seni tanımak güzeldi, sayfan hayırlı olsun

O Zaman Sana Doğum Gününde Şu Yumuşak Şaka Oyuncaklarından Yolliyim Bi Şok Geçir :DSürpriz Al Sana :D

Seni tanımak Güzeldi Ayşe Nur
Adım Feyyaz :)
bende Yarın 19'a girip 20'den gün alıcam :Ç

Hemşerim benim..

Hoşgeldin aramıza.

Umarım kalıcı olursun

Seni tanımak güzeldi, sayfan hayırlı olsun

Benim hemşerimde varmış burda :) HoşbuLdk hemşerim...:)

O Zaman Sana Doğum Gününde Şu Yumuşak Şaka Oyuncaklarından Yolliyim Bi Şok Geçir :DSürpriz Al Sana :D

Ben sürprizin her türLüsünü severimm :D

Seni tanımak Güzeldi Ayşe Nur
Adım Feyyaz :)
bende Yarın 19'a girip 20'den gün alıcam :Ç

MemNun oLdm..İyi ki doğdun ozaman :)

Son düzenleme:

Yumuşak şaka oyuncakLarından vazgeçmşsnn hemde kırmızı ferraride karar kıLmşsın..Sanırım kendimide sevdirdim senide sevdimmm (:) :D

Not:İmzan çookk hooşş :)

Son düzenleme:

Yumuşak şaka oyuncakLarından vazgeçmşsnn hemde kırmızı ferraride karar kıLmşsın..Sanırım kendimide sevdirdim senide sevdimmm (:) :D

Not:İmzan çookk hooşş :)
Hadi Bida Vazgeçtim Seni Uzaya Çıkarcam :106: İmzada Sen Varsan Tabii Hoş Olur :106:

Son düzenleme:

Ben 9. sıradaki beyaz arabayı çok sevdimm :D Uzayı faLan bşver dünyanın suyu çıkmadı ya :D Ben o beyaz arabayı istiyorum oyuncağını yani :)

Ben 9. sıradaki beyaz arabayı çok sevdimm :D Uzayı faLan bşver dünyanın suyu çıkmadı ya :D Ben o beyaz arabayı istiyorum oyuncağını yani :)

hahahaOyuncak Araba Koleksiyonum Var Yollarım Birini hahaha Kafam Hoş Müzik Dinliyorum :106:Ayrıca Saat Durmuş Saati 2 Sanıyordum :106:

Son düzenleme:

Hee Ayrıca Canım Sıkıldı Yaptım :D
aeidagizhnhpjqkq.jpg

Yok Be Müziktendir :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri