Slm

Hosbulduk arkadaslar

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

---- Mesajlar Birleştirildi ----

Bi on senedir forum sayfalsrinda yoktum ben gecerliligini yitirmistir diye dusunmustum ama hala ayakta ne guzel

Hosbulduk arkadaslar

---- Mesajlar Birleştirildi ----

Bi on senedir forum sayfalsrinda yoktum ben gecerliligini yitirmistir diye dusunmustum ama hala ayakta ne guzel

inşallah kalıcı olursun o zaman ;)

inşallah kalıcı olursun o zaman ;)
Kaliciyim bu gidisle bir hafta onceye kadar facede takiyordum 33,bin kiislik grubum vardi ama biri rahat vermedi facelerimi toplu sikayetle kapatyirdi resmen kabusum oldu artik faceden sogudum bu sayfalarin hala ayakta olmadi ne guzel on yil.once bir arkadaşın forumunda adminlik yapmistim emekler veriliyor ama bos kus olup ucuyor iste

Kaliciyim bu gidisle bir hafta onceye kadar facede takiyordum 33,bin kiislik grubum vardi ama biri rahat vermedi facelerimi toplu sikayetle kapatyirdi resmen kabusum oldu artik faceden sogudum bu sayfalarin hala ayakta olmadi ne guzel on yil.once bir arkadaşın forumunda adminlik yapmistim emekler veriliyor ama bos kus olup ucuyor iste

Kuş olup uçar her şey, keyifli zaman geçirmeye bakmalısın.

Hoş gelmişsin, umarım iyi vakit geçirirsin.

Tskler kus olup uctu emekler hersey bosaymis

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri