slm arkadaşlar bend eemo olmak istiyorun ne olur yardımcı olun
BravehearTs Kayıtlı Üye 17 Tem 2010 #3 ---> slm Süpürgeli Cadı' Alıntı: yazık sana Genişletmek için tıkla ... .D
R RaPizM^^ Bayan Üye 17 Tem 2010 #7 ---> slm http://www.duslerforum.org/emo-forum-dunyasi-emolar-hakkinda-hersey-f227.html hosgeldiniz
CaSuaL @ |+ Onursal Üye +| Gold 17 Tem 2010 #8 ---> slm A.S Dostum Boşver Emo Olmaz Yazık Sana Bu Yaşta..
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 17 Tem 2010 #9 ---> slm hosgeldın emo olma gel senı de memo yapalım xD
_ElifNur_ Bayan Üye 17 Tem 2010 #11 ---> slm 4MinoRMacH1Né' Alıntı: hosgeldın emo olma gel senı de memo yapalım xD Genişletmek için tıkla ... hahaha güzel cevap tebrikler hahaha
---> slm 4MinoRMacH1Né' Alıntı: hosgeldın emo olma gel senı de memo yapalım xD Genişletmek için tıkla ... hahaha güzel cevap tebrikler hahaha
Süpürgeli Cadı Banned 19 Tem 2010 #15 ---> slm KarismaTiq' Alıntı: Hoş qeLdin Umarim İyi Vakit Geciririz .. ! Genişletmek için tıkla ... evladım 2 kere nie yazıosun
---> slm KarismaTiq' Alıntı: Hoş qeLdin Umarim İyi Vakit Geciririz .. ! Genişletmek için tıkla ... evladım 2 kere nie yazıosun