slm günlükcan!!

-MuraT-

Kayıtlı Üye
mrb günlükcan:)

ilk defa sana bişeyler yazıyorum, oda sırf beni en iyi senin dinleyeceğine inandığım için.. bugün benim için berbat bir gündü... evden dışarı çıkmadım buda beni iice bunalım yaptım.

günlükcan insan geçmişinden nasıl kurtulur bir fikrin var mı?? bazen düşünüyorum da bu dünya bana göre değil. bir türlü ayak uyduramıyorum işte. beni en son yıkan olay ise canımdan çok sevdiğim insanın 1.5 yılı yalanlayıp, oda yetmemiş gibi herşeyde beni suçalyıp çekip gitmesi :( evet benimde hatalarım vardı ama bana o hataları yaptıranda oydu :( yinede ben kendimi suçuluyorum işte. pişmanlığmdan kendime kızıyorum. peki ya o beni benim onu düşündüğüm kadar düşünüyor mu? sanmıyorum. tam herşey hafifledi derken bir rüya herşeyi bitiriyor. nefret, öfke ve sevgi aynı yerde bulunur mu :s

şimdiden 15 gün sonra okula dönmek zorundayım. ama gitmeyi isteyen kim :( of be günlükcan. ne yapcam ben bilemiyorum ama canım çok sıkılıyor, iyice bunaldım :(

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri