sLm günLük

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

endLesS

Webmaster
sLm gunLuk sana sımdı yazıyorum cunku cıkacam :)
sabah okuLum olmadıgı halde kaldırıldım yinede :D ıncıyı arayacaktım unutmusum :D + tıtresımden unutmusum bı kac arkadas mesaj atınca hortladım bı anda :D

Sabah Oturdum Pc'ye Gırdım DuslerSeslıye Konu Actım Bayabı sonra cıktım duslere gırem dedım gırdım bakındım soyle bı sonra Cuma Namazına Gıttım Sonra Tekrar Foruma Gırdım baktım pek kımse yok ındım asagıya spor yaptım 30 dakıka kadar...

DUman [Kopegım ] yoktu yanımda olsaydı onu yoracaktım :D neyse ogleden sonra yemek yapmaya calıstım domates corbası yapamadım ınanabılıyon mu ben ve yemek yapamamak :D tamam bı kac kere yapamamıs olabılırım [buzluktan aldıgım buzlu tavugu dırek tencereye attım hahaha ] ama ınat etttım yapacaktım ama ıncıyı aradım dedım nasıl oluyo oda bılmıyormus :D napalım ekmek arası bıseler yedım :D sonra guya bızım dershaneye gıdecektım babam dedı oglum annenle alısverıse cık :D aha dedım bıttıgım an bu an :D neyse gıttık tabı ordan oraya ordan oraya :D snRa nasıl olduysa 30 dakıka surdu alısverıs :D ordan eve geldık sırf 1 kısı ıcın msn'i actım tek haber beklıyordum ama olmadı oda gelmedı bende ustelemedım be gunluk napıyım :) her neyse sımdı ıcerden veLet seslerı gelıyo emmmeeeee dıye bırı bagırıyo heralde feyza aha yanıma geldı oymuş :D neyse sozlerıme burda MECBUREN Son verırken sna ve okuyan aRkadaŞLaRıma ıyı aksamlar dılıyorum :)

---> sLm günLük

teşekkurler her gunum boyle benım :D deli dolu bazı gunler harıc tabı :D neyse tesekkur ederım okudugunuz ve yorum yaptıgınız ıcın

---> sLm günLük

tesekkurler ercan :D :D :D normalde yapıyoruz hatta kahvaltıyıda annemle beraber hazırladımda :D ama bır turlu yapamadım neymıs :D her basarılı erkegın arkasında bır tane kadın varmıs :D

---> sLm günLük

hahaha yemekmi yapmış meLihciq koptum yh

meLih emmeeee ne tercüme edermisin:D

qünün qüseLmiş payLaşım için tşkrLer

---> sLm günLük

emmeee benım kuzenın dılınde emre demek :D

kopacak bırsey yok bence :D gayet normal yemek yapmak :D

tesekkurler

---> sLm günLük

o konuda kopmadım bea yapamaman hakkında koptum neyse qüseLmiş qünün saoL payLaşım içn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri