sLm gunLugum

endLesS

Webmaster
merhabalar gunlugum

bugun sabah kacta kalktıgımı hatırlamıyorum ama gozumu actıgımda o9:22 yazıyordu bıara baktım 1o yazıyo :D neSe sabah kaLktım kahvaLTımı yapTım sonra ılac vaktım geLmıstı ılacımı aLdım merhemımı surdum bacagıma sonra dınlendıkten sonra pc basına gectım :) foruma gırdım bugun peK konu acamadım ama yıne de sureklı onlıne durumdaydım bugun dayımLaR geLdı gecmıs olsuna GÜYA :DLaf aramızda haLa ıceRde okey oynuyoLaR hahaha
neySe guLum asKım feyZamLa aZda oLsa ugrastım kızın sacını cekmekten zevK aLıyom tabı oda bgırmaya kalkıyo bugun ayagım sakat oldugu ıcın cocuk kacıyo arkasına bakıyo kovalayan yok oda şaşırdı elımden tutup kaldırmaya calıstı baktı bende hayır yOk bıLadeRıme gıTTı :D :2:
neySe sonra macLaR bıTTı bJk şampıyon oLdu :D ben sevınıyom tabı :D tmm bJknın olmasına sevındım ama benım derdım farklıydı :D :36:

tum gun ıns. bJk sampıyon oLurda sınan engın pısman olur dıye dua ettım hahaha

ve o an ' BjK sampıyon! ' tmm dedım sınan ayvayı yedı hahaha
sonra oturdum ps kurulu degıldı 3-5 dandık programla sınana hedıye yapmaya calıstım olduda hatta super otesı oldu :D nazlı ve buqra anlattıklarına gore gulme krızıne gırmıs bende yazarken gırmıstım gercı :D sımdıde kımSe yOk ve uyKum geLdı ben yaTıYoRum gunLugum :)
kendıne ıYı baK :) :50:

---> sLm gunLugum

hahaha

Sorma abi ya sinan enqin'i harbi müthiş yapmışın :D

İtiraf ediim dandik bişi yaparsın bekLiodum :D

---> sLm gunLugum

eyvaLLah :D benCe haLa dandiK ama ıLk caLısma benden oLSun TURKIYEDE :D bak gor o konuyu alacaklar baska sıtelere :D

---> sLm gunLugum

o deilde senin şu dayını merak ettiğim kadar kimseyi merak etmiyorum ya hahaha

bu arada ewt knou çok komikti yerlere yattım hahaha

bu arada ben sana küstüm 7de hazır ol demişin nerde 3 gün oldu bi aramıyosun bni bırak melih bırak küstüm sana hıhh2

neyse süper bi günmüş dayın varken kötü bi günün olmaz zaten die düşünüyorum hahaha

---> sLm gunLugum

o deilde senin şu dayını merak ettiğim kadar kimseyi merak etmiyorum ya hahaha
bu arada ewt knou çok komikti yerlere yattım hahaha

bu arada ben sana küstüm 7de hazır ol demişin nerde 3 gün oldu bi aramıyosun bni bırak melih bırak küstüm sana hıhh2

neyse süper bi günmüş dayın varken kötü bi günün olmaz zaten die düşünüyorum hahaha

adam daha ıcerde abı okey oynuyo ya laf sokmaya devam edıyo hahaha kızı bı dert emmmeee dıye tutuyo nan yapacak bıse yok şepeşilleyı vuruyum dıyom kıyamıom :2::D

ıncı ummadıgın bı anda saat 7de kaldıracam snı :D hemde öss gunu hahaha

---> sLm gunLugum

NabaLım

Saten bu inci'nin öss kazancaqı fLn yok :D

Hep forumda :D

Laf aramısda biLader hahaha

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri