Sld - Günlüğüm

SLd

Bayan Üye
Şimdi başlamycam sana günlük fln diye direk aktarcam . Sen anlarsın içimden geçenleri yada tuşlara basmalarımı dimi ?
Çok sinirliyim aslında tam da bugün . Bazı şeyler zoruma gidiyor meselaa . Halamlar bizdeler malum ev kalabalık . Üstelik beni biliyosun varım yokum 2 tane dayım var gerisini salla gitsin umrumda değiller . Ama sende hak verirsin dimi onca yapılanlardan yaşanılanlardan sonra ?
Büyüklerim saygım var ama nereye kadar olacak bilmiyorum .
Beni bilirsin sinirli halimde yada eğer çok zora sokarlarsa ağzımdan kötü laf çıkar . Annemlerle aşağı indik malın teki arabayla durmuş bakıyo bide annem de var artık millet çığırından çıkmış aimden büyüktür belki kel mel bişey !

O değil içimi sızlatan gençleri biliyoruz zaten parmağında alyansı olması ! Nereye gidiyoruz hangi zaman bu ? Yada ne olacak bu tür şeyler ?
Lan nefis yok mu be adam sende belki de çocuğunun yaşındayımdır yada kız kardeşinin ! Evde ailen var batıyor mu sana ! :91:

Neyse onu geçelim ...
Şu şımarık zengin çocuklarına ne demeli ? Düşünüyorum acaba ben evli olsam çocuğuma gösterdiğim sevgi onu saygısızlık derecesine getirip şımartır mı ?
Herşey büyütmeden geçer öyle değil mi ?

Hadi onu da geçelim . Ne yapsam da yaranamıyorum anneciğime ve bu beni hergün bitiriyor . Ne söylesem düşüncem ne olsa karşılığı hep vardır ... Annem o benim katlanacaz mecbur :)

Günlük anneme gidip söyler misin ??

Anne inan ki oğLun ve küçük kızın SeLda adam oLmycakLar :)

- SoN -

Son düzenleme:
---> BaşLıksız oLsa da oLur

Sana Bugün pek de bişey yazamıycam günLük kusuruma bakma . Gidiyorm bikaç günLüğüne . Çarşamba günü görüşmek üzere hoşçakaL ...

16 Temmuz 2011

Hiç bişey yazmıyorum . Cehennemin Dibi GünLük !

Sen vaktinden çok sonra geLen
SevdaLı bir yağmur gibisin
ÇisiL çisiL gözLerimden

Severim bu şarkıyı biLirsin :)
Her neyse ..
AsLında tatiL sıkıcı . Birden okuL okLıma geLdi . Ne çok güzeLdi . Tabii satıLdı tüm arkadaşLıkLar bu da cabası . MiLLet işte kimse ne yapacağını biLmiyo ki bu devirde ...

Kafamı bozuyoLar geçmiştekiLer bazen o da aLdırış etmiyorum ne de oLsa abimin söyediği gibi : SeLda yoLunu biLiir !

Dün minnoşu götürdük ya ayy ordaki hayvanLar öLüodu bee ne pis adamLar :S pisLikLer hıh !
Neyseki geri geLdi yirim ben onu yirimmmmmmmm :)

Ben gittim tekrar geLirim .p

30 Temmuz Cumartesi

---> Sld - Günlüğüm

Bebeğim günlüğün hayırlı olsun..
Üzme kendini ya :(
Anne o benim annemde öyle yapıyo arada sırada ama barışıyoruz mesela :D
ayrıca o kel adama geldiğimizde güzel kızsın sonuçta ama yaşlı olmaları senin sinirini bozuyor biliyorum ..
Kendini sıkma tamam mı <3
Muahhh

---> Sld - Günlüğüm

bebeğim günlüğün hayırlı olsun..
üzme kendini ya :(
anne o benim annemde öyle yapıyo arada sırada ama barışıyoruz mesela :d
ayrıca o kel adama geldiğimizde güzel kızsın sonuçta ama yaşlı olmaları senin sinirini bozuyor biliyorum ..
Kendini sıkma tamam mı <3
muahhh

:50::50:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri