skibbe:bana zaman tanıyın

central

Kayıtlı Üye
Teknik direktörümüz Michael Skibbe iyi futbol için taraftarımızdan zaman istedi

Feldkamp’ın yerine Galatasarayımıza teknik direktör olarak getirilen Michael Skibbe, beklenen futbolun sergilenmemesi sonrası hedef tahtası haline geldi. Hazırlık maçlarında oynanan futbol tat vermediği gibi Steaua Bükreş karşısında Şampiyonlar Ligi treninin kaçması ve yine ortaya konulan futbolun camiayı huzursuz etmesi seslerin de yükselmesine neden oldu.

Özellikle Kayserispor karşısında pasif futbol bardağı taşırırken, Alman teknik adamımız, eleştirilere, "Bana zaman tanıyın" diyerek cevap verdi.

Çok iyi bir kadroya sahip olduğunu, ancak bazı oyuncuların henüz hazır olmadığını söyleyen teknik patronumuz, şöyle konuştu:

"Kolay değil takımın yarısı ile geç tanıştım. Düşündüğüm oyun felsefemin içinde olacak olan oyuncuların bazıları sakat bazıları da henüz tam randımanı yakalayamadı. Bu parçaları birleştirmekte benim işim. Sezon başı maçlarında her takım olduğu gibi böyle kötü oyun içinde olabilirler. Benim bakış açımla sizlerinki farklı. Ben sistem konusunda umutluyum. Birkaç hafta içinde bu fark edilecek. Lige verilen ara da bize iyi gelecek."

Yönetim destekliyor

Yönetimimizin kendisine her zaman saygılı olduğunu açıklayan Michael Skibbe, "Kimse benim işime karışmıyor. Saha içi yönetim bana aittir. Oyuncu seçimini de ben yapıyorum. Zaten benim hazırladığım takıma kimse karışamaz. Kayserispor karşısında oyunun bazı bölümleri beni mutlu etti. Bu da benim bakış açım. Ben Galatasaray’ı daha yukarılara taşımak isterim. Ama Şampiyonlar Ligi’nden elenmemiz hesapta yoktu. Buna çok üzüldük.

Şimdi biz diğer kupalarda başarılı olmak için hepimiz varımızı yoğumuzu ortaya koymak zorundayız. Bu görevi yönetim önce bana ve futbolculara emanet etti. Bu emaneti de en iyi yere taşımak için daha fazla çalışmak zorundayız" dedi.

Kaynak: Hürriyet

0-0 yazık oLduuu:)

bnce skibbe spr bri yane gs dee başaarılı olucagına ii yöneticenee inanıoRumm..

saoL.

gs nin kadrosu bu sene çok sağlam iyi yönetsin bi zahmet .neredeyse bütün oyuncuları ülkesinin milli takımına çağrıldı. avrupada başarı en önemlisi.

bence de skibbeye zaman tanınmalı...takım yeni oluşturuldu gibi..türkiyenin en iyi kadrosu bizde...ama işte başarıyı hemen beklememek lazım...zaman geçmesi lazım..ben inanıyorum ki uefa kupasında iyi şeyler yapacağız...hedef kadıköyde final..

sana ilk defa katılıyorum bugra :D
skıbbeyle bu ıs yurumez bukres macında orta sahada 3 defansa donuk oyuncu oynatan adamla işimiz olmaması lazım bizim

bende yurumez diyenlerdenim.Kadro çok genis adam oyuncu secmesini bilmiyor.lincoln hala oynuyorya ne diyiim :eek:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri