´Şizofren

Sizofren

Bayan Üye
Hoş geldin adam ol burası benim sayfam xD

Şaka bu tarafa hiç beklemiyordum seni buradaaa :M Hoş geldin tekrardan. :pp

Adım Dilara. 93 doğumluyum. 4 ocak’ta 19 olucam işte.
Çok fazla hayat dolu birisim, ciddi açıdan her konuda iyi noktadan bakabileceğim bi taraf bulurum. Bu özelliğimi çok seviyorum :)

Bir erkek kardeşim var Adı Mert. Bu sene son sınıf, çok hırslı sınavı kazanma konusunda :pp
Bende ona yardımda elimden gelini yapıyorum.
Bu sene bende sınava grdim. Artık Odtu öğrencisi var karşınızda :pp
Kimya Mühendisliği bölümünü kazandım. Babamında hayali hep buydu. Ama annem hep sosyoloji okumamı isterdi. Onuda açıktan okumak istiyorum, ama tabi çok zaman varxD
Annem ve babamın isteklerine her zaman saygı duydum. Çünkü onlar benım hayatımın hep tamamı oldular.

Neyse tekrar başa dönelim. Bakırköy’de doğdum. Çocukluğum Silivri’de geçti. Orda yazlık tarzı bı evimiz var. Yazın oraya gidiyoruz. Ama Yıllar once Ankara’ya taşındık.
Fethiye Kemal Mumcu Anadolu Lisesi’nden mezunum.
Silivri’de köpeklerim var biz orda olmadıgımız zaman halamlar bakıyolar. İsimleri: Oscar,Karamel, Bella.
2-3 hafta önce ev tadilata girdğinde Bella’yı baskasına vermek zorunda kaldık. Çok ağlamıştım.

Şimdi Sadece Oscar ve Karamel kaldılar.

2ccqao2.jpg

Soldaki Oscar, sağdaki Karamel :rolleyes:

Çok seviyorum hayvanları ya :)
Özelliklede köpekleri.. Yolda gördüğüm her köpeği durup severim mesela, dayanamıyorum ya çok tatlı oluyolar.xD

Pek televizyon izlemem ben mesela. Onun yerine genelde arkadaşlarımla vakit geçirmeyi kitap okumayı ders çalışmayı falan tercih ediyorum.
Ya da televizyon yerine daha çok sinemayı tercih ederim. Müzik dinlemeyede bayılıyorum, ha bilin ki ben televizyonu açıyorsam müzik kanalını açmak içindir xD
Sırf bu yüzden kardeşim televizyonun kumandasını asla bana vermez xD

Bu zamana kadar en çok etkilendiğim film Veda olmuştu. Üstünden onlarca sinema filmi geçmesine rağmen :)
hvnf9s.jpg

Genelde yabancı pop dinlemeyi seviyorum ama slow müzikten de vazgeçemiyorum tabi.
Hıı bu arada Koyu bi Zeki Kayahan Çoşkun Hayranı var karşınızda xD

15s53wk.jpg

Seviyorum bu adamı ya, sebepsiz :)

Iıımm bu aralar taktığım şarkılar mesela;
m7uigw.jpg

Bu yarısı bile değil gerçi xD
Aynı zamanda şarkı dınlemek dışında söylemeyede bayılıyorum :)

Aklıma daha fazla bişey gelmiyor yeterli sanırım, teşekkür ederim okuduğunuz için :)

Son düzenleme:
---> ´ Şizofren'ik -,-

guzel anlatmissin kendini. seni tanidigima sevindim. Okul hayatinda basarilar dilerim.

kopekleri (hayvanlari) bende cok seviyorum ama kopeklerden cok korkuyorum.
sizide kucukken kopek kovalasaydi sizde korkardiniz herhalde :)

---> ´Şizofren

Demiştim :R

Seni Tanımak Güzeldi Dilara.
Teşekkürleerr :R
guzel anlatmissin kendini. seni tanidigima sevindim. Okul hayatinda basarilar dilerim.

kopekleri (hayvanlari) bende cok seviyorum ama kopeklerden cok korkuyorum.
sizide kucukken kopek kovalasaydi sizde korkardiniz herhalde :)
Teşekkür ederim :)
Evet kötü olduğunu tahmin edebiliyorum. ama zamanla geçmeli bence, çünkü çok şeker yaratıklar ya :H

---> ´Şizofren

sekerliklerine diyecek birsyeim yok ama fobi iste :) TR'deki kopekler basi bos korkmak biraz normal tamam ama Hollanda'dakilerin hepsinin sahibi var hic birsey yapmaycagini bildigim halde parktan tek basima gecemiyorum (orda cok kopeklerini gezdiriyorlar) sonra yolda gordugumde yolumu degisiyorum.. ufff.. cok korkuyorum :)

neyse uyari almadan seni tekrar tanidgima cok sevindim gercektende.

kimya ve sosyoloji, genelde aileler doktor,hakim,avukat vs. olsunlar isterler cocuklarini degisik geldi bana :) ailene olan duskunlugunude taktir ettim...

---> ´Şizofren

Ahaha farklı bi aileye sahibim. xD Seviyorum onları, tekrar teşekkür ederim :)

---> ´Şizofren

köpeklerii bende çok severimm , ama ne zaman köpeğim olduysa ya çalındı , yada öldü .. o yüzden artık köpek almama karar'ı aldım :/

herneysee .. seni tanımak çok güzeldi :)

---> ´Şizofren

Sayfan hayırlı olsun tatlım :R
Zeki kayahan coşkun hayranı bulduğuma sevindim bende severim o adamı xD
Seni tanımak güzeldi Dilara :pp cut. xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri