Sizlerle paylaşmak istedim (:

Lessien

Banned
SONUNA KADAR OKU HİÇBİR ŞEY KAYBETMEYECEKSİN .​

http://www.duslerforum.org/sevgilim-ve-ben-t394001.html

İşte bildiğiniz gibi , yaklaşık 10 ay süren ilişkim sona erdi . Tabi , bu sizin gözünüzde kötübir haber olabilir ama artık olanına bırakmak gerekirmiş . Hani buluşmuştuk ya biz , buluşmadan 1 hafta sonra sen git okuldan sana çıkma teklifi eden çocuğun teklifini kabul et . Sonra gel bana pazar günü "7 tane 1'im var , 15 tatile kadar ara verelim' de . Üzgün triplerine gir , "bebeğim lütfen kendini benden soğut nolur nolur yalvarırım" de . Ondan sonra tabi bende hak verdim , yani sonuç itibariyle geleceğimi ona göre planlıyordum ve sınıfta kalmasını hiç bir zaman istemem , istemedim de . Bu yüzden , hak verdim ona . Nasıl istersen gibisinden . Tabi biraz zor oldu ama olsun.

Eee , ne demişler ? Yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış . Ben her zaman dedim . Er ya da geç , bütün yalanlar ortaya patır patır dökülüyor . İnanın şuan hiç üzgün değilim , kendi adıma üzülmüyorum . Sadece şu mallığım vardı kalkıp 2,5 saat yol gittim onun için ve ilk onu öptüm , ilk ona sarıldım . O da böyle diyordu . Hatta "ellerin ellerim kokuyor sevgilim" falan da demişti . Heyy gidi günler hey . İşte gerçekleri saklamanın pek fazla bir anlamı yoktu dediğim gibi . Az çok sınıftaki elemanlardan bazılarını tanıyorum . Eyvallah sağolsunlar varolsunlar :D Çocuğun adı da Mert'miymiş neymiş tam hatırlayamıycam sınıfta falan kalmış diye duydum doğrumudur bilmem . Tabi benim zerre kadar *****de değil . Ve üzülmemim hiç bir mantığı yok . Yani üzülmüyorumda .Altı üstü yaklaşık 1 yıllık ilişki . Ve daha hayatıma kimler girecek , kimler çıkacak hiç belli değil . Ama bundan sonra kendime çeki düzen vermem lazım .Değişim şart yani . Ohh be artık kafamda rahatladı yemin ediyorum . Yani sizin anlayacağınız Artık 7/24 trip atan bir sevgilim yok .

9 ay birlikte olmamıza rağmen buluşmamızda onu bir kez olsun bile dudaklarından öpmedim . Yani , ne zaman dudaklarından öpmek istesem sarıldım sarıldım sarıldım . Tam bişey diycem pat sarılıyorum . Ve onu öpmeyerek , düşünüyorum ki adamlığımı yerime getirdim . Ona HELALİM'sin demiştim . Ama değilmiş işte her neyse artık .Tek istediğim , yine olduğu gibi 3,5 ay sonra ilişkileri monotonloştuktan sonra bana gelmesin . Beni affet demesin , zaten demez de artık bağlar koptu .

- Ben , dudakları çürümüş olacak olan bir kadına , "KADINIMSIN" diyemem . :)

Sadece annem adına üzülüyorum onu resmen kızı yerine koymuştu . Bana bu yaşıma kadar hediye almayan annem gitmiş , kızı yerine koyduğu kıza hediye almış . Vay be . Anneciğim derdi telefonda konuşurken . Annem de yavrum diye hitap ederdi :) Bir tek anneme söylemiycem bu olayları , üzülmesin :)

Özür dilerim anne , kızın dediğin kız bir başkasının kollarında :)

Herkes sus pus olup , böyle bakınıyorlar neler oluyor nasıl gidiyor vs . Bu , benim artık son konuşmam . Yani bundan sonra böyle ,boktan şeyler yazmayacağım . Her neyse . Diyeceklerim sana . Belki okursun veya okumazsın , zerre kadar umrumda değil . Yaklaşık 1 sene birlikte olmamıza rağmen 2 gün içerisinde başka birisine koştun . Şuan belki öpüşüyorsunuzdur veya sarılmışsınızdır birbirinize . Sinemaya gitmiş olabilirsiniz mesela ne bileyim . Ama yinede demek isterim , kendine dikkat et olur mu ? Tabi beni ilgilendirmez ama , fazla bağlanma ***** gibi . Yeni sevgiline ayırdığın 5 saatten 1 saatini derslerine ayır mesela . Sonra sınıfta kalcam triplerine girip üme sevgilini . Ona kıyma yani , üzme onu . Benim mantığıma pek sığmasa da , yani 9 ay sonra 2 gün içinde başka birisiyle olman benim açımdan pek normal bir durum değil . Yaa aslında , olur böyle şeyler . Bir yandan sen de haklıydın . Haklıydın derken , küçüktün . Daha neyin ne olduğunu bilmiyorsun , bir anlık heves belki de . İlk görüşte ona vurulmuş olabilirsin . Gayet normal bir durum yani . Ama dediğim gibi , sevgilinle bol bol eğlen , onu sev . Çok sev hatta ve hatta onun için öl . Gözlerine bak sürekli onun , ellerini tut sarıl ona . Seviş , öpüş . Yap bunları yani . Hayat çok kısa , ve bu Dünya'ya bir daha gelmeyeceksin . Eğer bir gün , yolunda gitmeyen şeyler olupta bana gelirsen gelme . Gelme yani ben artık istemiyorum seni . He bu arada annem sürekli selam söylüyor sana haberin olsun . En kısa zaman da ona da söyleyeceğim olanları . Zaten söyledikten sonra her neyse işte . Umarım o seni benden daha çok mutlu eder , çünkü sen mutlu olmayı hak ediyorsun . Beni soracak olursan eğer , ben gayet iyiyim ve hayatımdan memnunum . Senin sayende bir çok dost edindim kendime , istediğim zaman kafamı dağıtabiliyorum . Sürekli eğlendiriyorlar beni :D Mutluyum yani . Böylesi daha güzel . Biraz zaman geçsin , belki daha sonra . Şimdi yollarımızı ayırdık , her neyse . Benim diyeceklerim bu kadar . Kendine dikkat et ve bir daha sakın karşıma çıkma .

Mutluluk hiç düşmesin yakanızdan .​

---> Sizlerle paylaşmak istedim :)

Umarım içinden geçen dileklerdir bunlar :)

Geçmiş olsun

Şimdi diyeceksiniz ki , sanaldan aşk mı olur Vs . Bence olur arakdaşım . Niye olmasın ki ? Onun varlığı beni mutlu ediyor , ben onu mutlu ediyorum . İsterse benden 1000 km uzaklıkta olsun hiç sorun değil . Benim yapı anlayaşım bu . Her neyse diyeceklerim onu çok seviyorum ve ona aşığım .
Bunlar senin yazdıklarındı. Peki şimdi soralım sanaldan aşk olur muymuş ?

Senin en büyük hatan sanaldan aşk yaşanacağına inanman ve 18 yaşından küçükken tanıştığın kıza helalim vs. demen. Senin de dediğin gibi daha kimleeer çıkacak karşına kim bilir. Yani bu yaşta tanıştığın her kıza aşık olduğunu evleneceğini düşünme. Olursa da aynı sınıftaki bir kızla veya sürekli görüşebileceğin bir kızla olur ancak çünkü hep gözünün önünde olmalı. Yine de ben senin davranışlarını takdir ettim helal olsun senin gibiler kaldıysa bu dünyada.

Hep denir ya o üzülsün seni kaybettiğine ki üzülecekte göreceksin.

:H

Yürü be koçum kim tutar seni ?

Sanaldan aşk olmaz diye bir kaide yok. Sanalda Aşk yaşanmaz sadece. Aşk yaşamak istiyorsan sanaldan 2 erkek arasında da aşk yaşanabilir.

Sanal sadece aracı olabilir. Sizi buluşturma adına. Sadece orda kalmalı ama. Burada aşık olan erkeğe baya iş düşüyor ; gidip buluşmak gibi.

Dediğim gibi sanal'da Aşk yaşanmaz; Sadece insanların birbirlerini bulmasında aracı olur.

Sonra buralarda hayal kırıklığı yaşarsan sosyal hayatında çöküntüye uğrar ;

Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer

Sözüne ağzı açık bakakalırsın.

Sevgilerimle.

Yalan söylemeyeceğim okumadım ama sağol yinede bizimle paylaştığın için :) Uzundu üşendim :)

Bazen insanların dilindedir her şey. Seninkini de biraz öyle gördüm ben sanki. Buraya bunları yazarak bile aslında rahatlama çabası içine girmişsin. Ben hayatımdan memnunum falan demişsin ama şuan başkasıyla birlikte olması bile acıtıyordur içini eminim.
Üzüldüğünün farkındayım ama üzüntünü böyle saklayabiliyor olman da güzel bir şey. Her şey insanın beyninde bitiyor çünkü.
Bundan sonra ki hayatında mutlu olmanı dilerim.

sanalda aşk olurmu olur karşındaki tertemiz bir yüreğe sahipse oluR...
kötü bir durumun var...ama sana tavsiyem tabi haddime değil ama önce çıkcan kızı iyi tanı hayatını bil önce sana snra ailene uygunluğuna bak saygısına sevgisine bak masumluğuna bak derim ben...ve sadece bu son diyebileceğin kişiye bağlan...

hayırlı olsun dememiş, hayırlısı olsun demiş.

Onun için en iyisini dilemiş yani.

Sitem dolu satırlar, inceden dokundurmalar. Pekte mutlu göründüğün söylenemez. Sonuçta gözden ırak olan gönülden de ırak olur.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri