Ben Çok gurur Duyardım :) Ya Siz=?
Yitirilen Banned 20 Ağu 2011 #2 ---> Sizin Karakterinizde Cocugunuz Olsa , Napardınız ? gurur duyulur tabiii.. arsiz olur..kustah olur..sevimli olur..kavgaci olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr en onemlisi dogruya tapan ve kavgasi savunna biri olur
---> Sizin Karakterinizde Cocugunuz Olsa , Napardınız ? gurur duyulur tabiii.. arsiz olur..kustah olur..sevimli olur..kavgaci olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr en onemlisi dogruya tapan ve kavgasi savunna biri olur
avan35 Sevmek Kim, Sen Kimsin, Kayıtlı Üye 20 Ağu 2011 #3 ---> Sizin Karakterinizde Cocugunuz Olsa , Napardınız ? yani benim gibi? gurur duyarım
D 'DiLek Bayan Üye 7 Ocak 2012 #4 ---> Sizin Karakterinizde Cocugunuz Olsa , Napardınız ? Gurur duyardim..
M Mastor Kayıtlı Üye 7 Ocak 2012 #5 ---> Sizin Karakterinizde Cocugunuz Olsa , Napardınız ? Karkterini Si... oğlum, bozuk ol ki kazan derdim. . .
---> Sizin Karakterinizde Cocugunuz Olsa , Napardınız ? Karkterini Si... oğlum, bozuk ol ki kazan derdim. . .
yesil83 Bayan Üye 7 Ocak 2012 #6 ---> Sizin Karakterinizde Cocugunuz Olsa , Napardınız ? onu daha iyi anlardim (neler hissettigini, dusundugunu, istedigini) ama cekilmez olurdu
---> Sizin Karakterinizde Cocugunuz Olsa , Napardınız ? onu daha iyi anlardim (neler hissettigini, dusundugunu, istedigini) ama cekilmez olurdu
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 7 Ocak 2012 #7 ---> Sizin Karakterinizde Cocugunuz Olsa , Napardınız ? annem bana hep söler senin gibi bir kızın olurda inşallah neler çektiğimi görürsün daha ne diyebilirim benim gibi haşere geveze bir çocuk istemezdim
---> Sizin Karakterinizde Cocugunuz Olsa , Napardınız ? annem bana hep söler senin gibi bir kızın olurda inşallah neler çektiğimi görürsün daha ne diyebilirim benim gibi haşere geveze bir çocuk istemezdim
İskelet1 Bayan Üye 7 Ocak 2012 #8 ---> Sizin Karakterinizde Cocugunuz Olsa , Napardınız ? Herkes gibi gurur duyarım.
endLesS Webmaster 8 Ocak 2012 #9 ---> Sizin Karakterinizde Cocugunuz Olsa , Napardınız ? Şeref duyarım benim karakterim gibi bir karakteri olsa. Mantığını benim gibi çalışsa; uğraştığım yolda benden sonra sancağı üstlenenler içinde de olursa oooh tadından yenmez kerata.
---> Sizin Karakterinizde Cocugunuz Olsa , Napardınız ? Şeref duyarım benim karakterim gibi bir karakteri olsa. Mantığını benim gibi çalışsa; uğraştığım yolda benden sonra sancağı üstlenenler içinde de olursa oooh tadından yenmez kerata.
choco stick Bayan Üye 15 Ocak 2012 #10 ---> Sizin Karakterinizde Cocugunuz Olsa , Napardınız ? vallah gurur duyarimda bazi huylarimi almasin... annemde bana cogunlukla der insallah seninde kendin gibi bi kizin olur görürsün diye
---> Sizin Karakterinizde Cocugunuz Olsa , Napardınız ? vallah gurur duyarimda bazi huylarimi almasin... annemde bana cogunlukla der insallah seninde kendin gibi bi kizin olur görürsün diye
Altmis Bir Kayıtlı Üye 15 Ocak 2012 #11 ---> Sizin Karakterinizde Cocugunuz Olsa , Napardınız ? acırım herhalde
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 15 Ocak 2012 #13 ---> Sizin Karakterinizde Cocugunuz Olsa , Napardınız ? Öldürüp kaza süsü verirdim