Sizin için hangisini yapabilmek daha zor olurdu?
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 14 Tem 2012 #2 ---> Sizin için hangisini yapabilmek daha zor olurdu? Tiyatro
mavikalem34 Kayıtlı Üye 14 Tem 2012 #4 ---> Sizin için hangisini yapabilmek daha zor olurdu? Emniyet mensubu olmak.
Rolerya Bayan Üye 14 Tem 2012 #8 ---> Sizin için hangisini yapabilmek daha zor olurdu? ikisini de yapamam
kayipruh Kayıtlı Üye 20 Tem 2012 #9 ---> Sizin için hangisini yapabilmek daha zor olurdu? aslında tiyatro dedim fakat sanırım gerçekte sinema kesinlikle 2 kat daha zor
---> Sizin için hangisini yapabilmek daha zor olurdu? aslında tiyatro dedim fakat sanırım gerçekte sinema kesinlikle 2 kat daha zor
Deniz kızı Bayan Üye 12 Ocak 2013 #10 ---> Sizin için hangisini yapabilmek daha zor olurdu? İkisini de yapamam.
yesil83 Bayan Üye 12 Ocak 2013 #11 ---> Sizin için hangisini yapabilmek daha zor olurdu? ikisinide yaparim diyecegim ama tiyatro tabikide daha zordur ama ugrasirsam daha dorgusu kafaya koyarsam yaparim
---> Sizin için hangisini yapabilmek daha zor olurdu? ikisinide yaparim diyecegim ama tiyatro tabikide daha zordur ama ugrasirsam daha dorgusu kafaya koyarsam yaparim
Lilith Daughter of the Void Admin 26 Ara 2013 #12 ---> Sizin için hangisini yapabilmek daha zor olurdu? İkiside değil. Stand up?
Efsunkar Bayan Üye 5 Nis 2014 #13 ---> Sizin için hangisini yapabilmek daha zor olurdu? Sanırım tiyatro.
mavikalem34 Kayıtlı Üye 16 Nis 2014 #15 ---> Sizin için hangisini yapabilmek daha zor olurdu? Merhaba. Bu gün için sanırım , Bir hükümet mensubu olmayı istemezdim. Saygılar.
---> Sizin için hangisini yapabilmek daha zor olurdu? Merhaba. Bu gün için sanırım , Bir hükümet mensubu olmayı istemezdim. Saygılar.
LocKe GururLan Bayan Üye 24 Nis 2014 #17 ---> Sizin için hangisini yapabilmek daha zor olurdu? Cok Guzel Aglama Rolu Yaparim )