Sizi Sevgilinizden Ne Ayırır?
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 9 Tem 2009 #3 ---> Sizi Sevgilinizden Ne Ayırır? Karşı Cinsle Samimiyet Kurması
F fresen06 Bayan Üye 9 Tem 2009 #5 ---> Sizi Sevgilinizden Ne Ayırır? Bunlarin hepsi ayrilma sebebim olabilir
HayaL&MasaL Bayan Üye 16 Tem 2009 #6 ---> Sizi Sevgilinizden Ne Ayırır? Karşı Cinsle Samimiyet Kurması
Ŧσятuиε Kayıtlı Üye 16 Tem 2009 #8 ---> Sizi Sevgilinizden Ne Ayırır? fresen06' Alıntı: Bunlarin hepsi ayrilma sebebim olabilir Genişletmek için tıkla ... katılıyorum...
---> Sizi Sevgilinizden Ne Ayırır? fresen06' Alıntı: Bunlarin hepsi ayrilma sebebim olabilir Genişletmek için tıkla ... katılıyorum...
Solid Snake Banned 16 Tem 2009 #9 ---> Sizi Sevgilinizden Ne Ayırır? Kıskançlığa hiç tahammülüm yoktur çünkü çok rahatımdır.Ben aldatmam,bunu da söylerim ama eğer bana güvenmeyip kıskanırsa o ilişki biter.
---> Sizi Sevgilinizden Ne Ayırır? Kıskançlığa hiç tahammülüm yoktur çünkü çok rahatımdır.Ben aldatmam,bunu da söylerim ama eğer bana güvenmeyip kıskanırsa o ilişki biter.
M.Anaç Bayan Üye 16 Tem 2009 #11 ---> Sizi Sevgilinizden Ne Ayırır? Ölüm .. gerçi orada da yanındayım.
^shékér kıs^ Bayan Üye 25 Tem 2009 #13 ---> Sizi Sevgilinizden Ne Ayırır? aldatması karşı cinsle samimiyet olmasıda olabilir
SuqArbOy Kayıtlı Üye 28 Tem 2009 #15 ---> Sizi Sevgilinizden Ne Ayırır? aLdatması ve asırı kıskanması
R RaPizM^^ Bayan Üye 28 Tem 2009 #17 ---> Sizi Sevgilinizden Ne Ayırır? asırı kıskanması.. booooommmm :8:
janjann Bayan Üye 8 Eyl 2009 #19 ---> Sizi Sevgilinizden Ne Ayırır? Aldatıldım... Gerçekten acı bişii bu Allah qimsenin başına wermesn
---> Sizi Sevgilinizden Ne Ayırır? Aldatıldım... Gerçekten acı bişii bu Allah qimsenin başına wermesn