YorumLarı aLaLım arkadaşLar.Biri sizin kaLbinizi kırsa onu nasıL affedersiniz?
AyPeri Bayan Üye 16 May 2010 #1 YorumLarı aLaLım arkadaşLar.Biri sizin kaLbinizi kırsa onu nasıL affedersiniz?
R RaPizM^^ Bayan Üye 16 May 2010 #2 ---> Sizi kıran kişiyi nasıL affedersiniz? yaptığı seylerle içimi acıttıysa ne yaparsa yapsın affetmem.. ama olay kücük bişise özür dilemesi yeterli
---> Sizi kıran kişiyi nasıL affedersiniz? yaptığı seylerle içimi acıttıysa ne yaparsa yapsın affetmem.. ama olay kücük bişise özür dilemesi yeterli
N ` nazLı .. Bayan Üye 16 May 2010 #3 ---> Sizi kıran kişiyi nasıL affedersiniz? Canımı çok yakmışsa yaLvartırım. Affetsem biLe yaptığı şeyi kesinLikLe unutmam laflarımLa sürekLi yüzüne vururum:8:
---> Sizi kıran kişiyi nasıL affedersiniz? Canımı çok yakmışsa yaLvartırım. Affetsem biLe yaptığı şeyi kesinLikLe unutmam laflarımLa sürekLi yüzüne vururum:8:
H Hiphop_girL Bayan Üye 17 May 2010 #4 ---> Sizi kıran kişiyi nasıL affedersiniz? süründürürüm cok sevdıgım cok deger verdıgım bırıyse ilk ve son kez uyarırım...pişmanlığını anladıysam affederim
---> Sizi kıran kişiyi nasıL affedersiniz? süründürürüm cok sevdıgım cok deger verdıgım bırıyse ilk ve son kez uyarırım...pişmanlığını anladıysam affederim
G Gökbörü Kayıtlı Üye 3 Kas 2013 #6 ---> Sizi kıran kişiyi nasıL affedersiniz? Bışey yapmasına gerek yok kımseye kın beslemem
Silencio Kayıtlı Üye 6 Kas 2013 #7 ---> Sizi kıran kişiyi nasıL affedersiniz? Seviyorsam özür dilemesi yeter hatta bişey yapmasa bile olur
---> Sizi kıran kişiyi nasıL affedersiniz? Seviyorsam özür dilemesi yeter hatta bişey yapmasa bile olur
N Nuyageva Bayan Üye 23 Eyl 2015 #8 ---> Sizi kıran kişiyi nasıL affedersiniz? Özür dilemek yerine bir adim beklerim.O bir adim zaten bin özre bedeldir .
---> Sizi kıran kişiyi nasıL affedersiniz? Özür dilemek yerine bir adim beklerim.O bir adim zaten bin özre bedeldir .
BadMatmazel توغبه Prenses 29 Eyl 2015 #10 ---> Sizi kıran kişiyi nasıL affedersiniz? Hatasını anlayıp özür dilesin
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 29 Eyl 2015 #11 ---> Sizi kıran kişiyi nasıL affedersiniz? konuşur nedenlerini öğrenirim , özür diler hareketlerine dikkat ederse belki .. ama güvenim falan kalmaz.. sohbetim de eskisi gibi olmaz.. merhaba merhaba.
---> Sizi kıran kişiyi nasıL affedersiniz? konuşur nedenlerini öğrenirim , özür diler hareketlerine dikkat ederse belki .. ama güvenim falan kalmaz.. sohbetim de eskisi gibi olmaz.. merhaba merhaba.
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 29 Eyl 2015 #12 ---> Sizi kıran kişiyi nasıL affedersiniz? Kolay kolay affetmemizlik yapmam ama sileceğim seviyeye gelirse ALLAH'a havale ederim hakkımı da helal ederim ama bir daha asla ama asla konuşmam.
---> Sizi kıran kişiyi nasıL affedersiniz? Kolay kolay affetmemizlik yapmam ama sileceğim seviyeye gelirse ALLAH'a havale ederim hakkımı da helal ederim ama bir daha asla ama asla konuşmam.
Sibel1 Bayan Üye 30 Eyl 2015 #14 ---> Sizi kıran kişiyi nasıL affedersiniz? saman alevi benimki unutmam ama affederim, uzatmam
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 30 Eyl 2015 #15 ---> Sizi kıran kişiyi nasıL affedersiniz? Eğer konu ciddiyse affetmem affedebileceğim bir konuysa konuşarak çözüme ulaştırırım unutmam ama affederim
---> Sizi kıran kişiyi nasıL affedersiniz? Eğer konu ciddiyse affetmem affedebileceğim bir konuysa konuşarak çözüme ulaştırırım unutmam ama affederim
Apocalypse RUFUS Kayıtlı Üye 30 Eyl 2015 #16 ---> Sizi kıran kişiyi nasıL affedersiniz? kötü özelliklerimden biridir kin tutamam
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 31 Eki 2015 #17 ---> Sizi kıran kişiyi nasıL affedersiniz? Geri Vites Yapıp , Alttan Alması Lazım.
N Nuyageva Bayan Üye 28 Kas 2015 #18 ---> Sizi kıran kişiyi nasıL affedersiniz? Artik affetmeyi biraktim.Kiranin üzerini ciziyorum.
GiveMeaSigN Mustafa Kemal Atatürk Bayan Üye 16 Nis 2016 #19 ---> Sizi Kıran Kişiyi Nasıl Affedersiniz ? Asla Affetmem...
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 17 Nis 2016 #20 ---> Sizi Kıran Kişiyi Nasıl Affedersiniz ? GiveMeaSigN' Alıntı: Asla Affetmem... Genişletmek için tıkla ... + Gerçekten kırıldaysam.
---> Sizi Kıran Kişiyi Nasıl Affedersiniz ? GiveMeaSigN' Alıntı: Asla Affetmem... Genişletmek için tıkla ... + Gerçekten kırıldaysam.