bnce,Yusuf Güney .
FairyCommand Bayan Üye 21 Şub 2010 #2 ---> Size göre yeni erkek şarkıcılardan “En Başarılı” olan hangisi? Bora Uzer .L
REiSS Kayıtlı Üye 19 Kas 2010 #3 ---> Size göre yeni erkek şarkıcılardan “En Başarılı” olan hangisi? Gökhan Türkmen
hübenya Banned 19 Kas 2010 #4 ---> Size göre yeni erkek şarkıcılardan “En Başarılı” olan hangisi? Bilal Altınçekic Bora Uzer bu vatandaşları tanımıyorum ama en güzel müziği bence Kıraç yapıyo
---> Size göre yeni erkek şarkıcılardan “En Başarılı” olan hangisi? Bilal Altınçekic Bora Uzer bu vatandaşları tanımıyorum ama en güzel müziği bence Kıraç yapıyo
AyPeri Bayan Üye 19 Kas 2010 #5 ---> Size göre yeni erkek şarkıcılardan “En Başarılı” olan hangisi? Yusuf Güney Murat Dalkılıc
I ilker48 Kayıtlı Üye 19 Kas 2010 #6 ---> Size göre yeni erkek şarkıcılardan “En Başarılı” olan hangisi? Hiç birini sevem Soner sarıkabadayı diyorum
---> Size göre yeni erkek şarkıcılardan “En Başarılı” olan hangisi? Hiç birini sevem Soner sarıkabadayı diyorum
ashli Bayan Üye 20 Kas 2010 #7 ---> Size göre yeni erkek şarkıcılardan “En Başarılı” olan hangisi? Murat Dalkılıç xD
doostum_ Kayıtlı Üye 20 Kas 2010 #8 ---> Size göre yeni erkek şarkıcılardan “En Başarılı” olan hangisi? Murat Dalkılıç
KarismaTiq Banned 8 Şub 2011 #9 ---> Size göre yeni erkek şarkıcılardan “En Başarılı” olan hangisi? Gökhan
OlDsToNeBoY Kayıtlı Üye 8 Şub 2011 #10 ---> Size göre yeni erkek şarkıcılardan “En Başarılı” olan hangisi? soner sarıkabadayı
Sibel1 Bayan Üye 9 Şub 2011 #11 ---> Size göre yeni erkek şarkıcılardan “En Başarılı” olan hangisi? gökhan türkmen
fly12 Kayıtlı Üye 9 Şub 2011 #12 ---> Size göre yeni erkek şarkıcılardan “En Başarılı” olan hangisi? Murat Dalkılıç
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 9 Şub 2011 #13 ---> Size göre yeni erkek şarkıcılardan “En Başarılı” olan hangisi? OlDsToNeBoY' Alıntı: soner sarıkabadayı Genişletmek için tıkla ... .
---> Size göre yeni erkek şarkıcılardan “En Başarılı” olan hangisi? OlDsToNeBoY' Alıntı: soner sarıkabadayı Genişletmek için tıkla ... .
cumlemuhendisi Bayan Üye 11 Şub 2011 #14 ---> Size göre yeni erkek şarkıcılardan “En Başarılı” olan hangisi? Murat Dalkılıç..
R RaPizM^^ Bayan Üye 12 Şub 2011 #15 ---> Size göre yeni erkek şarkıcılardan “En Başarılı” olan hangisi? gökhan türkmen dedim ama murat dalkılıc ta olabilir xD soner sarıkabadayıda cok ii :2:
---> Size göre yeni erkek şarkıcılardan “En Başarılı” olan hangisi? gökhan türkmen dedim ama murat dalkılıc ta olabilir xD soner sarıkabadayıda cok ii :2:
hat3 Bayan Üye 10 Nis 2011 #16 ---> Size göre yeni erkek şarkıcılardan “En Başarılı” olan hangisi? Gökhan Türkmen bence
B bhtn Bayan Üye 11 Nis 2011 #17 ---> Size göre yeni erkek şarkıcılardan “En Başarılı” olan hangisi? murat dalkılıç bence
M ManiacxD Kayıtlı Üye 13 Nis 2011 #18 ---> Size göre yeni erkek şarkıcılardan “En Başarılı” olan hangisi? gökhan trkmen
-_-sweetemo-_- Bayan Üye 18 Nis 2011 #19 ---> Size göre yeni erkek şarkıcılardan “En Başarılı” olan hangisi? Gökhan Türkmen..
immortaL* Bayan Üye 18 Nis 2011 #20 ---> Size göre yeni erkek şarkıcılardan “En Başarılı” olan hangisi? Hiç biri müzikalite anlamında 'başarılı' değiller.
---> Size göre yeni erkek şarkıcılardan “En Başarılı” olan hangisi? Hiç biri müzikalite anlamında 'başarılı' değiller.