lonely_cat
Bayan Üye
birgün msnm de hiç ilgi duymadıgım bir çocuk beni eklemişti öylesine kabul ettim
sonra öyle böyle konuşuorz derken çocuktan hoşlanmaya başladım hergeçen gün daha fazla ilgi duyuyordum en sonnda cesaretimi toplayıp yüzüne onu sevdigimi sölicektim onu deli gibi seviordum cesaretimi toplayıp yanına gittim ve seni seviorm dedim yüzüme şaşkın şaşkın baktı. eee dedim bişi sölemicekmisin ?
ben bilemiyorum seni arkadaşımdan öte görmüorm dedi tmm ozmn dedim ve ayrıldık
aradan birkaç gün geçtikten sonra yol arkadaşım bana açıldı ben şu çocugu seviorm dedi bnm sevdigim çocuga aşık olmuştu
ona kızamazdım çünkü aynı duyguyu bende besliordum ona o neden beslemesinki
hergün eve giderken onların kapısının ordaki bankta oturuyordu
bu beni sinir ediordu ama kimseye derdimi anlatamıyordum
birgün yanımdaki arkadaşlarım bana sevdigim çocugun arkadaşımla çıktıgını söleyince hayırlı olsun dedim kıza güldüm şakalaştım ama içim kan aglıyordu
hızlı adımlarla arkadaşlarmı geride bıraktım ve göz yaşlarına boguldum
arkadan bana seslendiler dahada hızlandım bana yaklaştıklarını fark edince göz yaşlarımı sildim ve yüzlerine güldüm ...
neyse devamıda varda ytr bu kadar hatırladıkça kötü oluorm
:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19
sonra öyle böyle konuşuorz derken çocuktan hoşlanmaya başladım hergeçen gün daha fazla ilgi duyuyordum en sonnda cesaretimi toplayıp yüzüne onu sevdigimi sölicektim onu deli gibi seviordum cesaretimi toplayıp yanına gittim ve seni seviorm dedim yüzüme şaşkın şaşkın baktı. eee dedim bişi sölemicekmisin ?
ben bilemiyorum seni arkadaşımdan öte görmüorm dedi tmm ozmn dedim ve ayrıldık
aradan birkaç gün geçtikten sonra yol arkadaşım bana açıldı ben şu çocugu seviorm dedi bnm sevdigim çocuga aşık olmuştu
ona kızamazdım çünkü aynı duyguyu bende besliordum ona o neden beslemesinki
hergün eve giderken onların kapısının ordaki bankta oturuyordu
bu beni sinir ediordu ama kimseye derdimi anlatamıyordum
birgün yanımdaki arkadaşlarım bana sevdigim çocugun arkadaşımla çıktıgını söleyince hayırlı olsun dedim kıza güldüm şakalaştım ama içim kan aglıyordu
hızlı adımlarla arkadaşlarmı geride bıraktım ve göz yaşlarına boguldum
arkadan bana seslendiler dahada hızlandım bana yaklaştıklarını fark edince göz yaşlarımı sildim ve yüzlerine güldüm ...
neyse devamıda varda ytr bu kadar hatırladıkça kötü oluorm
:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19