bukalemun
Bayan Üye
gecen eğitim yılında lise 3 öğrencisiyiz we dersimiz bostu bizde sınıfta sarkı türkü söylemeyi çok seiyoruz arkadasımız bağlama getirmiş biz 7 kişiyiz masalara vurup türkü söylüyoruz diğerleri soru falan çözüorlardı sınıf baskanı bak adınızı yazar müdüre veririm dedi bizde dalga gectik tabi slm da söyle falan çocuk dısarı çıktı blöf yappıor sandık içer girdi berivan bercem fırat ömer salih.. mensure hocanın yanına (11. sınıf müdür yardımcısı tatlı bi bayan) neyse çıktık mensure hoca bizi koridorun sonunda bekliyor onun odasına gireceğimizi düşünüorduk yan odayı gösterdi hadi hüsamettin beyin (çok sert herkes ondan çok korkuyor) odasına.. hepimiz durmusuz birbirimize bakıoruz neyse girişi ben yaptım sırayla giriyoruz ömer en sonda kaldı hocanın içerde olduğunu bilmiordu oadan girdi bize gülerek istiyorsunuz hüso bizi koroya alsın dedi sonra sağa döndü ki hoca:67: neyse hoca konusmaya basladı:
-assolistiniz kim? salih:
_assolist ne hocam?
_yani sarkıyı baslatan gruba coskuyu veren.. (assolist salihti)
_hıı
-ben ilk defa böyle bişiyi bu okulda görüyorum benim bildiğim sayısal sınıfları asla ses cıkarmaz ders bos olsa bile içerde öğretmen varmıs gibidir.. sesiniz güzelse gidin ist a kaset yapın. salih:
-paramız yok hocam
_bakın mahsun kırmızıgülde sizin gibiyken kaset çıkardı o da diyarbakır lisesine gidiordu
_hangi d.bakır lisesi? bizim evin ordaki?
yani anlayacağınız verem ettik hocayı hadi bu seferlik affediorum gidin dedi.. ucuz kurtulduk ben disipline kesin gözüyle bakıordumm:111:
-assolistiniz kim? salih:
_assolist ne hocam?
_yani sarkıyı baslatan gruba coskuyu veren.. (assolist salihti)
_hıı
-ben ilk defa böyle bişiyi bu okulda görüyorum benim bildiğim sayısal sınıfları asla ses cıkarmaz ders bos olsa bile içerde öğretmen varmıs gibidir.. sesiniz güzelse gidin ist a kaset yapın. salih:
-paramız yok hocam
_bakın mahsun kırmızıgülde sizin gibiyken kaset çıkardı o da diyarbakır lisesine gidiordu
_hangi d.bakır lisesi? bizim evin ordaki?
yani anlayacağınız verem ettik hocayı hadi bu seferlik affediorum gidin dedi.. ucuz kurtulduk ben disipline kesin gözüyle bakıordumm:111: