Bence Ceza ft. Sagopa Kajmer - Neyim Var Ki
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 24 Tem 2008 #2 Sagopa Kajmer ~ Sampiyonu sıkar yarıs Not : equalizerdakı herseyı en yuksek yapın dınlerken
Karapence Kayıtlı Üye 24 Tem 2008 #5 Ya Arkadaslar Ceza'nin Sagopa Attigi Dissi Galiba HicKimse Dinlememis Yoksa Biri Yazardi ????---???? Tabiki : Ceza - It Dalasi ....!!!!!
Ya Arkadaslar Ceza'nin Sagopa Attigi Dissi Galiba HicKimse Dinlememis Yoksa Biri Yazardi ????---???? Tabiki : Ceza - It Dalasi ....!!!!!
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 22 Ağu 2008 #7 Firavun FeaT Sürveyan ~ Rap Tarihi
Atlantis Banned 30 Ocak 2009 #8 ---> Sizde En Baba Ritim Hangi Türkçe Rap Şarkısında? ceza&kılla-deligt norm&otede bayılan... ayben feat ceza ruhun gemısı
---> Sizde En Baba Ritim Hangi Türkçe Rap Şarkısında? ceza&kılla-deligt norm&otede bayılan... ayben feat ceza ruhun gemısı
SS ßyAkSİyoη Kayıtlı Üye 30 Ocak 2009 #9 ---> Sizde En Baba Ritim Hangi Türkçe Rap Şarkısında? ELNİNO Ft DjMeLih
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 30 Ocak 2009 #10 ---> Sizde En Baba Ritim Hangi Türkçe Rap Şarkısında? Mode xL ~ Toz Konduramazsın . Bass Süper
meRve^^ Bayan Üye 30 Ocak 2009 #11 ---> Sizde En Baba Ritim Hangi Türkçe Rap Şarkısında? Sagopa - GünLerim AgLak !
'Gülümse :D Prenses 31 Ocak 2009 #12 ---> Sizde En Baba Ritim Hangi Türkçe Rap Şarkısında? şanışer bir rapi ver BANA
R RaPizM^^ Bayan Üye 27 Şub 2009 #13 ---> Sizde En Baba Ritim Hangi Türkçe Rap Şarkısında? sagopa kajmer_istisnalar kaideyi bozmaz elnino_kalbimi kır ama hevesimi kırma rapizm çağla ft aga b_cheesecake & baileys
---> Sizde En Baba Ritim Hangi Türkçe Rap Şarkısında? sagopa kajmer_istisnalar kaideyi bozmaz elnino_kalbimi kır ama hevesimi kırma rapizm çağla ft aga b_cheesecake & baileys
tuubaa Bayan Üye 27 Şub 2009 #14 ---> Sizde En Baba Ritim Hangi Türkçe Rap Şarkısında? killa hakan ceza_bomba plak..