degerli düşlerforum üyeleri: Sizce yaşamak güzel mi???
filterfunk Bayan Üye 18 Eyl 2011 #6 ---> Sizce yaşamak güzel mi..?? kesinlikle evet.. her ne olursa olsun
H HaDeS Kayıtlı Üye 30 Eyl 2011 #8 ---> Sizce yaşamak güzel mi..?? evet , yasam guzel, insanlar,guzel kafam hepsinden guzel... (neyzen)
Deniz kızı Bayan Üye 3 Eki 2011 #9 ---> Sizce yaşamak güzel mi..?? Be®at' Alıntı: İdare, sürünüyoruz işte . Genişletmek için tıkla ... al bendende o kadar
---> Sizce yaşamak güzel mi..?? Be®at' Alıntı: İdare, sürünüyoruz işte . Genişletmek için tıkla ... al bendende o kadar
sonsabah Bayan Üye 3 Eki 2011 #10 ---> Sizce yaşamak güzel mi..?? Hayır güzel degil ama halime şükrediyorum ben sadece olan haksızlıga eşitsizlige engellere kurallara kızıyorum zaten adalet denilen bişey yok hayat acımasız derler ya hayır hayat acımasız degil insanlar acımasızdır
---> Sizce yaşamak güzel mi..?? Hayır güzel degil ama halime şükrediyorum ben sadece olan haksızlıga eşitsizlige engellere kurallara kızıyorum zaten adalet denilen bişey yok hayat acımasız derler ya hayır hayat acımasız degil insanlar acımasızdır
ELaSu Bayan Üye 5 Eki 2011 #13 ---> Sizce yaşamak güzel mi..?? Tabiki bu hayatda acida olsan zaman zaman zorluklarda Seincde olsa yasamak herzaman guzeldir .....
---> Sizce yaşamak güzel mi..?? Tabiki bu hayatda acida olsan zaman zaman zorluklarda Seincde olsa yasamak herzaman guzeldir .....
Efsunkar Bayan Üye 7 Eki 2011 #18 ---> Sizce yaşamak güzel mi..?? Elbette ki güzel.. Nefes alıyor olmak başlı başına bir nimet..Yeter ki kıymetini bilelim.. Acılar da yaşadığımızın kanıtı..Bu bile bize özel)
---> Sizce yaşamak güzel mi..?? Elbette ki güzel.. Nefes alıyor olmak başlı başına bir nimet..Yeter ki kıymetini bilelim.. Acılar da yaşadığımızın kanıtı..Bu bile bize özel)