Sizce sorumsuz sınıf geçebilir miyim?

rainstar

Bayan Üye
Merhaba.Ben Lise 1'e gidiyorum.Bütün derslerim çok iyi,ama Geometri zayıf gelebilir.Geometri 1 gelse bile yılsonu ortalamam 70-80 oluyor.Sizce sorumsuz geçebilir miyim?

---> Sizce sorumsuz sınıf geçebilir miyim?

Kredin yetiyosa, geometri baraj ders değilse geçersin

Geometri baraj ders değil. Geçerim,biliyorum da sınavlara girmek zorunda kalmam değil mi? Çünkü yazın herkes eğlenirken ben Geometri çalışmak istemiyorum :(

Okulun koyduğu bir geçme kredisi var. Eğer oda yetiyosa ki geometriden başka bi zayıfın yoksa yetiyodur kesin sorumsuz geçersin.

Geometri baraj ders değildir,ortalaman yetiyorsa (dediğin gibi bir ortalaman var ise) sorumsuz geçiyorsun.Tavsiye olarak geometri dersini önemse,şimdiden anlayamassan üniversite sınavı geldiği zaman çok zorluklar çekersin.İyi günler :)

Bizim zamanımızda eğer diplomayı almak istiyorsan, diploma ortalaman ne olursa olsun hiç bir dönemden hiç bir zayıfın olmaması gerekiyordu. En az geçer not (2) alman gerekiyordu. Diploma ortalamasıyla bir üst sınıfa geçersin ama lise bittiği zaman diplomayı almak istiyorsan o dersi vermen gerekiyordu. Şimdi ki sistem nasıl bilemem.

Bizim zamanımızda eğer diplomayı almak istiyorsan, diploma ortalaman ne olursa olsun hiç bir dönemden hiç bir zayıfın olmaması gerekiyordu. En az geçer not (2) alman gerekiyordu. Diploma ortalamasıyla bir üst sınıfa geçersin ama lise bittiği zaman diplomayı almak istiyorsan o dersi vermen gerekiyordu. Şimdi ki sistem nasıl bilemem.

Şimdiki sistem not ortalaman 2.50'nin altında olduğu zaman sınıfta kalıyorsun. 2.50'nin üstünde olursa ve 3 ten fazla zayıfın olursa sorumlu geçiyorsun,fakat 3 ten aşağı zayıfın varsa ve 2.50'nin üzerindeyse not ortalaman,sorumsuz geçiyorsun.Dil ve anlatım dersi bütün öğretim yılları boyunca baraj dersi olduğu için dil ve anlatım dersi 1 olursa malesef bütünlemeye kalınıyor,yada sınıf tekrarı...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri