?
'-DamLa Bayan Üye 15 Eyl 2010 #2 ---> Sizce Sesiniz Nasıl ? Valla sesimi çok beğeniyordum ama etrafımdakiler şevkimi kırdı xD xD xD
waLL~é Bayan Üye 15 Eyl 2010 #3 ---> Sizce Sesiniz Nasıl ? Sesim güzel değil Allah vermemiş ne yapalım xD hahaha
ultra_merve Bayan Üye 15 Eyl 2010 #4 ---> Sizce Sesiniz Nasıl ? Sesim güzel değil Allah vermemiş ne yapalım hahaha
T Tavuklupilav Bayan Üye 15 Eyl 2010 #5 ---> Sizce Sesiniz Nasıl ? Sesimi beğenirim kendimi dinlemek hoşuma gider
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 15 Eyl 2010 #6 ---> Sizce Sesiniz Nasıl ? Sesim güzel değil Allah vermemiş ne yapalım
Tox'e Bayan Üye 15 Eyl 2010 #7 ---> Sizce Sesiniz Nasıl ? Valla sesimi çok beğeniyordum ama etrafımdakiler şevkimi kırdı xD
inci_himes Bayan Üye 16 Eyl 2010 #9 ---> Sizce Sesiniz Nasıl ? Sesimi beğenirim kendimi dinlemek hoşuma gider
Sibel1 Bayan Üye 16 Eyl 2010 #10 ---> Sizce Sesiniz Nasıl ? şuan ses diye bişe kalmadı bende hastayım çnküüüüüü travesti gibi çıkıo sesim ya xD kelimeler kesik kesik normalde de fena diil
---> Sizce Sesiniz Nasıl ? şuan ses diye bişe kalmadı bende hastayım çnküüüüüü travesti gibi çıkıo sesim ya xD kelimeler kesik kesik normalde de fena diil
N ` nazLı .. Bayan Üye 16 Eyl 2010 #11 ---> Sizce Sesiniz Nasıl ? Valla sesimi çok beğeniyordum ama etrafımdakiler şevkimi kırdı xDxDxD
AySe^^ Bayan Üye 16 Eyl 2010 #12 ---> Sizce Sesiniz Nasıl ? Sesimi begenmiyorum ama begeniyorum bi yandan da Wcde banyoda güzel çıkıyo :11:
---> Sizce Sesiniz Nasıl ? Sesimi begenmiyorum ama begeniyorum bi yandan da Wcde banyoda güzel çıkıyo :11:
cluee Bayan Üye 17 Eyl 2010 #14 ---> Sizce Sesiniz Nasıl ? Sesim güzel değil Allah vermemiş ne yapalım hahaha
L lethe#2 Bayan Üye 18 Eyl 2010 #15 ---> Sizce Sesiniz Nasıl ? beğeniyorum sesimi.. şimdiye kadar da sesin ne kadar kötü diyen olmadı valla
---> Sizce Sesiniz Nasıl ? beğeniyorum sesimi.. şimdiye kadar da sesin ne kadar kötü diyen olmadı valla
ashli Bayan Üye 18 Eyl 2010 #17 ---> Sizce Sesiniz Nasıl ? Beğenenler olur fena değildir sesim ama gel gör ki hiç şarkı söleyemem (
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 18 Eyl 2010 #19 ---> Sizce Sesiniz Nasıl ? Güzel değil,gariptir ses tonum incedir hafiften.xD
ashli Bayan Üye 18 Eyl 2010 #20 ---> Sizce Sesiniz Nasıl ? Asi Ruh' Alıntı: Güzel değil,gariptir ses tonum incedir hafiften.xD Genişletmek için tıkla ... Aylar önce yaptığınız şakadaki ses çok hoştu ilk ses tabi xD
---> Sizce Sesiniz Nasıl ? Asi Ruh' Alıntı: Güzel değil,gariptir ses tonum incedir hafiften.xD Genişletmek için tıkla ... Aylar önce yaptığınız şakadaki ses çok hoştu ilk ses tabi xD