Sizce Rock Sadece Böğürmekmidir?

Sizce Rock Sadece Böğürmekmidir?

• Kullanılan toplam oy
    13

DeadMaster

Banned
Evet Arkadaşlar Sizce Rock Sadece Böğürmekmidir Yoksa Başka Anlamlarıda Varmıdır Sızın ıcın (=

Evet Böğürmektir

Hayır, Asla diyorsanız Başka anlamı nedır acıkLayınız (=​

---> Sizce Rock Sadece Böğürmekmidir?

Hm.

Hayır desem anlamını açıklayamıyacağım. İlgilenmiyorum çünkü.

Evet Böğürmektir.

Hayır böğürmek değildir ama anlamını da açıklayamam galiba :)

boşa açmışınız hocam burayı :D zevkler ve renkler biliyonuz işte yani ( çok şey anlatılabılır rock adına ):D bide o böğürenleri dinlemek var ''ne diyo la bu böle'' ama güzel... siniri stresi rock dinliyerek dağıtırız :D

Son düzenleme:

Bence böğürmek değil biraz sertvari müzik tarzı. Ama tabi ki de aşağılama hakkına sahip değiliz yapılan icraatları. Meslek tarz vs ne olursa olsun. Beğeniriz güzel deriz beğenmeyiz hoş değil deriz konu kapanır ancak aşağılama bence çok çok yanlış.

hayır değil ama biçok grup işi böğürerek götürüyor canımı sıkıyorlar

Ewet,Rock'ta böğürme de vardır ve böğürmenin bir anlamı vardır.Hayır,Rock'ta sadece böğürme yoktur ve sadece böğürmenin bir anlamı da yoktur.

Hayır çünkü ben rockçıyım ama böğüremiyorum :D:p
Hayır, çünkü Rock'ın isyankar bir anlamı vardır. Herkes farklı şekilde isyan eder. Rock genellikle çığlıklar atarak, böğürerek içindekileri pöykürmektedir. Ben yapamıyorum ama bayılıyorum :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri