sizce nedir ?

leejunhyuk

Bayan Üye
sizlere de anlatmak isterim gördüklerimi hani gökyüzünde parlak yıldızlar olur ya bazılarının ışığı çok az parlak olur ya bende bu gece saat 02:06 da camdan bakmak istedim ve gözlerim gökyüzüne yöneldi ve gördüğüm cisim ve dün de gördüğüm cisim aynı cisimler idi birbirlerinin aynısı idiler ve bu gece gördüğüm cisim ve dün gördüğüm cisim ani hareketler hani manevralar yapmadılar ve zigzaglar çizmediler gökyüzünde ve düz bir rotada ve sabit bir hızla ilerlediler ve bu geceki gördüğüm cisim beyaz renkliydi ama hani yıldızların bazıları parlak olur ve yuvarlak görünür ya gözümöüze gökyüzünde işte gördüğüm cisimler aynen böyleydi ve ve rotalarında ilerliyorken hiç hızlarında hızlanma yavaşlama olmadı ve grup halinde değillerdi ve önlerinde arkalarında yanlarında hiç bir cisim ve yıldız filan ve uçak filan da yoktu ve dün gördüğüm cisim aileme ve bana göre bize göre alçaktan ilerliyordu bu gördüğüm cisim de alçaktan ilerliyordu ve güney doğu tarafına doğru ilerledi bizim burada tek tük yıldızlar görünür gökyüzünde biraz ışık kirlkiliği var bizim burada bugün gördüğüm cismi yine bir yıldızdır filan sandım ama yanılmışım yıldız değilmiş ve ve hiç bu gördüğüm iki cisim de hiç etraflarına renkli ışıklar saçmıyorlardı şöyle canlandırın gözlerinizde şimdi gökyüzünde bir yıldız var ama biraz parlak bir yıldız ve beyaz renkli bir yıldız ve şimdi bu yıldız gökyüzünde sabit hız ile rotasında hiç şaşmadan ilerliyor ve uçak olsa ben görürdüm uçak olduğunu ve sesini duyardım ve dünb de gördüğüm cismi ilk önce annem gösterdi bana dediki şu yıldız mı dedi bende belki yıldız filandır diye baktım ve dün biz gölbaşındaydık ve gölbaşında hani göl kenarında insanlar için kurulmuş tesis gibi şeyler oluyor ya ama gölbaşında ve o gölün çevresinde çok ışık kirliği yok yıldızlar gayet net ve açık ve sayıları fazlaca görünüyorlardıbazı ufolar yıldız taklidi ve uçak taklidi yapabiliyorlarmış ve bugün 11 haziran 2012 ve dün de 10 haziran 2012 idi ve ben bu iki tarihdede bu iki cisimle karşılaştım birincisini annem gördü bende gördüm ve sonrada babama gösterdik ve babam hava trafik kontrolü ve babam dediki belki bir uçaktır ve uçaksa bütün parlak ışıklarını yakmıştır ve bütün uçağın sesini kısmıştır ve uzun bir yola gidiyordur ve babam dediki bide diğer uçaklar görsün bütün ışıklarını yakmıştır dedi eğer bu gördüğüm iki cisim de bir uçak ise o zaman sesini duyardık ve kendisini görürdük gökyüzünde dimi ve gece bile uçaklar geçerken şekilleri görünüyor ve sesleri duyuluyor hani insansız hava uçakları filan oluyormuş ya acaba onlardanmı bunlar ve ve ben iridyum uydusu ve yapay uyduları filan biliyorum ve onları da gördüm ama sanmıyorum bunların bir iridyum uydusu olacağını ve bir yapay uydu olacağını ve ben hayla şüpheliyim bunların ufo olduklarından ve bu iki cisim için şüpheyle yaklaşıyorum uzaylılarla dünya dışı varlıklarla ufolarla bilinmeyen garip gök cisimleriyle ilgilenenler ve onların var olduklarına inananlar için söylüyorum bu yaz boyunca akşam üstleri ve gece ve gece yarılarına kadar izlesinler gökyüzünü belki benim gördüğüm iki cisimin aynıları ile karlışabilirsiniz ve benim gördüğüm cisimler sizce bir ufo mu merakda kaldım şimdi

---> sizce nedir ?

Sevgili leejunhyuk , yazını okurken oldukça zorlandım , virgül , nokta vs... hiç bir şey yok ama elimden geldiğince okuyup anlamaya çalıştım.Samimiyetine sığınarak söylüyorum bir ara gerçekten Nasa'da çalıştığını düşündüm(güneydoğu yönünde , saat 02:06 ,11 Haziran gibi kesin saptamaların ve iridyum uydusu ,yapay uydular gibi teknik terimler kullanman nedeniyle ).

Gördüklerinin ne olduğu hakkında kesin bir şey söyleyemem , görmediğim için değil görsem de söyleyemem ama bir çok şey olabilir uçak olabilir mesela yada göl kenarında yediğin mantar da olabilir nedeni.Ama her ne olursa olsun seni fazlasıyla heyecanlandırmış :) .Bende bir keresinde tanımlanamayan cisim fotoğrafı çekmişt,im Uludağın zirvesinde ağzımdan salyalar akıtarak ilk defa fotoğraf makinasını görmüşçesine.Lakin o an anlamadık sonradan bakınca öyle dediler.Bir arkadaşım var , arkadaşı Ankara'da böyle abidik bir bölüm okumuş , ona gönderdik sonra bize dedi ki :
-Fotoğraflarda ''fotoşok'' falan yok
Ama bu benim hayatımda çok fazla bir şeyler değiştirmedi belki bir kaç dakikalığına heyecanlandım fakat sadece o kadar.Umarım bir daha ki sefere fotoğraflarını çekersin bizde görürüz.
Şahswi fikrim:Ufo olabilir.

---> sizce nedir ?

leejunhyuk (city hunter-savcı)
bence dizi izlemeye devam et boşver uğraşma böyle şeylerle..

---> sizce nedir ?

alo ben dizi filan izlemiyorum ciddiyim yalan söylemedim yalan söylemiyorum bende biliyorum lee jun hyukun city hunterde savcı rolünü oynadığını ve o diziyi inrernetten gördüm ve yalanım yoktur ve uyku sersemi filanda değildim ve değilim de ve 21 aralık hurafeden başka bir şey değilmiş öyle diyorlar bazıları

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri