sizce hangi ayakkabı markası

Sizce Hangi Ayakkabı markası

• Adidas

Oy: 1 50.0%
  • Nike

Oy: 0 0.0%
  • hiçbiri

Oy: 1 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    2
---> sizce hangi ayakkabı markası

hangisinin kutusu ayrıca para saklanmak icinde kullanıslıysa onu tercih ederim

Hep nike giyerdim ama New Balance nike gecti bence o yüzden tercihim şöyle olur ;

1- New Balance
2- Nike
3- Adidas

Alman Mali Giyiyorum :)))

Yayin Ayak Gezecek Deyillim :p

Nike HIc Giymem Face Bir Resim Görmüstüm :)
o halde sen coco cola da içmiyor mc donaldsdan yemiyor elbiselerini arielle yıkamıyor her üç üründen 1 yahudi malı olan şeyleri kullanmıyorsundur.

tabikide..

images

o halde sen coco cola da içmiyor mc donaldsdan yemiyor elbiselerini arielle yıkamıyor her üç üründen 1 yahudi malı olan şeyleri kullanmıyorsundur.

coca cola icmiorum belki 10 sene oluodur... mc gidmem yemen... helel degil ilk sebeb bu.... ariel gelince pahali ucuz kulaniorum... ... ha bu mumkun degil ilaki yahudi mali olan birsey kulaniodurum cunku cok var ...ama elimden geldigi kadari dikkat etiorum

.....ayakkabi ve elbiselerin yani tum giyilecek kiyafetlerin cogu %80 i asyada imal ediliyor,onun icinde sahiplerinin kimler oldugunu bilebilmek cok zordur.ben rebok giydim nike giydim,puma ve adidas giydim,sahiplerinin kim olduklari hic umurumda degil,giydigim bir sey ustume yakissin ve giydigim ayakkabi ayagimi SIKMASIN...

konuya anket eklenmiştir

[MENTION=162834]cihangirilman[/MENTION] anket bölümüne konu açarken anketi eklemeyi unutmıyalım

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri