sizce evlilik nedir?

---> sizce evlilik nedir?

Bence evlilik, ciftlerden birinin bir digerinin emrine girmesi kul kole olup sadece hizmetci olmasi demek degil.
Bence evlilik, hayati paylasmak. SIkINTILARI, dertleri, sevincleri beraber yasamak. Cam yoldasi olmak.
2 ayri bedende bir ruh gibi olmktir evlilik. Evlilikte, "ben" yada "sen" diye birsey yok. Evlilik "biz" dedirtmeli.

Evlilik kutsal bir kurumdur. Hic kimseyle paylasmadigin mahremindir evlilik. Ozelindir. Butun hayatindir.

Kimine Basit Sıradan Bir durum Gibi Görünen Evlilik ;

Aslında Bir Ömrü Tek Bir İnsanla Aynı Evin İçinde , İyisiyle kötüsüyle , sıkıntı , sevinç herşeyiyle paylaşmak .. demek Bence

Bence evlilik, ciftlerden birinin bir digerinin emrine girmesi kul kole olup sadece hizmetci olmasi demek degil.
Bence evlilik, hayati paylasmak. SIkINTILARI, dertleri, sevincleri beraber yasamak. Cam yoldasi olmak.
2 ayri bedende bir ruh gibi olmktir evlilik. Evlilikte, "ben" yada "sen" diye birsey yok. Evlilik "biz" dedirtmeli.

Evlilik kutsal bir kurumdur. Hic kimseyle paylasmadigin mahremindir evlilik. Ozelindir. Butun hayatindir.

Merhaba konu güzel . fikirleriniz,gerçekten samimi.

Ben sadece bir şey ilave etmek isterim bu güzel fikirlere. Evet evlilik çok değişik şekillerde yorumlanabilir ama kısaca anlatabiliriz ki; iki insan ben demekten vazgeçip biz diyebiliyorsa bu iki kişi evliliklerinde pek sorun yaşamaz.

Evet evlilik gönülden, biz diyebilmektir. Saygılar.

"Seviyorsanız, evlenin" diyerek teşvik ettiğimiz müessesenin yapılanması. Onun haricinde, derin bir mevzu. Günümüz toplumlarında zayıflamış ve pek nefes bulamayan bir kavram. Kaba çizgileri ile değerlendirmeye tabi tutulması, kişileri onun üzerinde yanlışa ve kararsızlıklara iletmekte...

Bunun ile birlikte Yeşil hanımın son cümlesinin altını çiziyorum.

Bayların başta korktuğu, daha sonrasında bayanların köleliğe dönüşen hayatıdır evlilik hele ki kadın çalışmıyor ise daima ezilir.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri