Sizce En Tehlikeli Duygu Hangisidir.?

Sizce En Tehlikeli Duygu Hangisidir.?

• Aldatılmış Duygusu

Oy: 0 0.0%
  • Aşk

Oy: 2 12.5%
  • Aşırı Hırslı olmak

Oy: 1 6.3%
  • İntikam

Oy: 5 31.3%
  • Kıskançlık

Oy: 3 18.8%
  • Kin

Oy: 4 25.0%
  • Nefret

Oy: 0 0.0%
  • Diğer ( Lütfen Belirtiniz )

Oy: 1 6.3%

• Kullanılan toplam oy
    16
---> Sizce En Tehlikeli Duygu Hangisidir.?

İntikam.
Eğer bir kişiye karşı intikam duygusu besliyorsam er yada geç o intikamımı kesinlikle alırım.

Aşırı hırslı olmak.. Hırs bazen insanın gözünü kör edebiliyo..

duyguları tanıyamayız... ne zaman, nerede, nasıl ortaya çıkacağını bilemeyiz evrensel bir adın öznel yaklaşımı desem bir hayli anlaşılmaz olacak xD
şöyle aslında; hissettiğim bir duygu var ve onun adına aşk diyorum. "aşk" bir duygunun herkesçe bilinen adı ama hangi duygu? sen sevgiye açlığına aşk dersin, ben sevgiye doyduğum noktaya. ama adına "aşk" deriz ikimiz de.
hani bir ağrı testinin sonucunda "ağrı, sadece kendisine verilenin hissettiğidir." sonucu çıkıyordu ya, öznel oluşu öyle, evrensel oluşu da adında, yani "ağrı"da.
velhasıl duygu, öznel bir gerçekliğin evrensel adlandırılmış şeklidir derim ;)

duyguları tanıyamayız... ne zaman, nerede, nasıl ortaya çıkacağını bilemeyiz evrensel bir adın öznel yaklaşımı desem bir hayli anlaşılmaz olacak xD
şöyle aslında; hissettiğim bir duygu var ve onun adına aşk diyorum. "aşk" bir duygunun herkesçe bilinen adı ama hangi duygu? sen sevgiye açlığına aşk dersin, ben sevgiye doyduğum noktaya. ama adına "aşk" deriz ikimiz de.
hani bir ağrı testinin sonucunda "ağrı, sadece kendisine verilenin hissettiğidir." sonucu çıkıyordu ya, öznel oluşu öyle, evrensel oluşu da adında, yani "ağrı"da.
velhasıl duygu, öznel bir gerçekliğin evrensel adlandırılmış şeklidir derim ;)

:190:

hepsi birbirne bağlıdır zaten bunların hepsi tehlike yaratır birine duyduğunuz aşk nefrete dönüşür kin oluşur intikam duygusuyla yanıp tutuşursunuz kıskanırsınız olanlar düşünmek bile istemiorum =)))

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri