Düsünceleriniz (:
DarkStar- Kayıtlı Üye 14 Eyl 2010 #2 ---> Sizce En Güzel İntikam Şekli Nedir? İntikam almayı beceremem ama ben hep affettim, belkide kaybettim
---> Sizce En Güzel İntikam Şekli Nedir? İntikam almayı beceremem ama ben hep affettim, belkide kaybettim
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 14 Eyl 2010 #3 ---> Sizce En Güzel İntikam Şekli Nedir? Umursamamaktır derler genelde başarabilene..
düşler perisi Bayan Üye 14 Eyl 2010 #4 ---> Sizce En Güzel İntikam Şekli Nedir? bırak ne hali varsa görsün
R RaPizM^^ Bayan Üye 15 Eyl 2010 #8 ---> Sizce En Güzel İntikam Şekli Nedir? basarablen için umrsamamak
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 15 Eyl 2010 #9 ---> Sizce En Güzel İntikam Şekli Nedir? Kişiyi yok saymak . Umursamamak.
endLesS Webmaster 15 Eyl 2010 #11 ---> Sizce En Güzel İntikam Şekli Nedir? Seviyosa karşı taraf hala süper yöntemleri olabiliyor erkeklerin xD Kadınlarda aynı durum yok malesef erkeklerde sökmüyor xD
---> Sizce En Güzel İntikam Şekli Nedir? Seviyosa karşı taraf hala süper yöntemleri olabiliyor erkeklerin xD Kadınlarda aynı durum yok malesef erkeklerde sökmüyor xD
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 15 Eyl 2010 #12 ---> Sizce En Güzel İntikam Şekli Nedir? Umursamamak
LityuM Bayan Üye 15 Eyl 2010 #13 ---> Sizce En Güzel İntikam Şekli Nedir? Görmezden gelmek ( umursamamak).
AhuELa'S<3 Bayan Üye 15 Eyl 2010 #14 ---> Sizce En Güzel İntikam Şekli Nedir? yaşadığını yaşatmak bnce
'-DamLa Bayan Üye 15 Eyl 2010 #15 ---> Sizce En Güzel İntikam Şekli Nedir? affedp ysattklarnı bir br yastmak !
fadime00003 Kayıtlı Üye 18 Kas 2010 #17 ---> Sizce En Güzel İntikam Şekli Nedir? onu görmezden gelmek
Yitirilen Banned 22 Şub 2011 #18 ---> Sizce En Güzel İntikam Şekli Nedir? DarkStar-' Alıntı: İntikam almayı beceremem ama ben hep affettim, belkide kaybettim Genişletmek için tıkla ... sen bu yuzden o buyuk adamsin ))) dise dis goze goz; !
---> Sizce En Güzel İntikam Şekli Nedir? DarkStar-' Alıntı: İntikam almayı beceremem ama ben hep affettim, belkide kaybettim Genişletmek için tıkla ... sen bu yuzden o buyuk adamsin ))) dise dis goze goz; !
A Adelia Bayan Üye 22 Şub 2011 #19 ---> Sizce En Güzel İntikam Şekli Nedir? silerim haketmeyen içn hc bi şekilde aklımı yormam....
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 24 Şub 2011 #20 ---> Sizce En Güzel İntikam Şekli Nedir? Affet ama unutma,uygun bir zamandada aynı acıyı taahhüt et.