Sizce En Çok Ses Getirecek Yeni Dizi Hangisi?
Görünmezadam Kayıtlı Üye 7 Eyl 2012 #4 ---> Sizce En Çok Ses Getirecek Yeni Dizi Hangisi? Ustura Kemal- Show Tv
S Stinko Kayıtlı Üye 8 Eyl 2012 #5 ---> Sizce En Çok Ses Getirecek Yeni Dizi Hangisi? Kayıp Şehir- Kanal D fragmanı cok ılgımı cektı ıyı bısı cıkacak gıbı
---> Sizce En Çok Ses Getirecek Yeni Dizi Hangisi? Kayıp Şehir- Kanal D fragmanı cok ılgımı cektı ıyı bısı cıkacak gıbı
Callisto Temet Nosce Kayıtlı Üye 9 Eyl 2012 #6 ---> Sizce En Çok Ses Getirecek Yeni Dizi Hangisi? veda
Wu-Tang Kayıtlı Üye 9 Eyl 2012 #7 ---> Sizce En Çok Ses Getirecek Yeni Dizi Hangisi? Diğer ; Ağır Roman. Vay be. Filmini de ne severim.
---> Sizce En Çok Ses Getirecek Yeni Dizi Hangisi? Diğer ; Ağır Roman. Vay be. Filmini de ne severim.
Director23 Banned 18 Eyl 2012 #10 ---> Sizce En Çok Ses Getirecek Yeni Dizi Hangisi? "Ben onu çok sevdim" Pana filmin yeni projesi... Türkiye'nin yakın siyasi tarihini anlatan Adnan Menderes'in olduğu zamanlar .
---> Sizce En Çok Ses Getirecek Yeni Dizi Hangisi? "Ben onu çok sevdim" Pana filmin yeni projesi... Türkiye'nin yakın siyasi tarihini anlatan Adnan Menderes'in olduğu zamanlar .
karagümrük Kayıtlı Üye 18 Eyl 2012 #11 ---> Sizce En Çok Ses Getirecek Yeni Dizi Hangisi? Kayıp Şehir
D 'DiLek Bayan Üye 18 Eyl 2012 #12 ---> Sizce En Çok Ses Getirecek Yeni Dizi Hangisi? Kayip Sehir Karadayi