ANKET Sizce En Başarılı Başbakan Kimdi?

Sizce En Başarılı Başbakan Kimdi?

• İsmet İnönü

Oy: 0 0.0%
  • Turgut Özal

• Süleyman Demirel

• Kullanılan toplam oy
    18

~AnıL~

Kayıtlı Üye
Bir ülkedeki yürütme organı kurulunun (hükümetin) başkanına verilen addır. Kelime anlamı olarak hükümetin ve bakanlar kurulunun başıkabinenin başı başvekili ifade eder. Özellikle Cumhuriyet ile yönetilen toplumlarda yürütmenin başı olan ve devletin atacağı adımlara karar veren kişidir. Hukuksal olarak cumhurbaşkanı ve meclis başkanı'ndan sonra ülkedeki en yetkili kişidir.

Cumhuriyet tarihinde 5 yılın üzerinde görev yapan başbakanlardan en başarılı olan sizce hangisiydi? Lütfen ankete oyunuzu kullanınız...

İsmet İnönü (17 yıl 11 ay 20 gün)
Recep Tayyip Erdoğan (11 yıl 5 ay 14 gün)
Süleyman Demirel (10 yıl 4 ay 29 gün)
Adnan Menderes (10 yıl 5 gün)
Bülent Ecevit (6 yıl 7 ay 6 gün)
Turgut Özal (5 yıl 10 ay 18 gün)

Tarafsızca yorumumu yapıyorum; inkar edilemez şekilde Recep Tayyip Erdoğan.

Bkz ;

Son düzenleme:
[MENTION=89675]Alpha[/MENTION] recep tayyip erdoğan türkiyenin en büyük baş belasından başka birisidir. 7 haziran seçimlerinde istediği milletvekilini çıkartamadıktan sonra doğuda birden 7 haziran seçimleri sonrası patlayan artan terör olayları sizce garip değil mi ? birden bire terör olaylarının artması. İnsanları dini kullanarak türkiyedeki cahil insan kesimi fazla olmasının sebebiyle kandıran ta kendisi. Açıkçası senin bu oyundan önce imzanda duran kurttan dolayı seni koyu bir MHP'li sanmıştım. Recep tayyip erdoğan Ahmet davultoğlunu kullandı işi bitti gönderdi şimdi bin ali yıldırım geldiğinde de aynısı olacak.

Kimin için tartışılır olsa da olmasa da benim için Tartışılmaz Recep Tayyip Erdoğan'dır.

Çünkü bu ülkede RTE Milli Geliri Dünya'nın en iyi Milli Geliri haline getirse de yine eleştiren , tartışan , çomak sokmaya çalışan olacak.

Yine çünkü ki içimizde ülke olarak İrlandalı çok.

@Alpha recep tayyip erdoğan türkiyenin en büyük baş belasından başka birisidir. 7 haziran seçimlerinde istediği milletvekilini çıkartamadıktan sonra doğuda birden 7 haziran seçimleri sonrası patlayan artan terör olayları sizce garip değil mi ? birden bire terör olaylarının artması. İnsanları dini kullanarak türkiyedeki cahil insan kesimi fazla olmasının sebebiyle kandıran ta kendisi. Açıkçası senin bu oyundan önce imzanda duran kurttan dolayı seni koyu bir MHP'li sanmıştım. Recep tayyip erdoğan Ahmet davultoğlunu kullandı işi bitti gönderdi şimdi bin ali yıldırım geldiğinde de aynısı olacak.

Ben Türk milliyetçisiyim. Lakin siz bazı şeylere tarafsız bakamıyorsanız ben size başka birşey diyemem. Ayrıca burası bir anket, tartışma konusu değil. Oyunuzu kullanınız. Bu yeter.

Ben Türk milliyetçisiyim. Lakin siz bazı şeylere tarafsız bakamıyorsanız ben size başka birşey diyemem. Ayrıca burası bir anket, tartışma konusu değil. Oyunuzu kullanınız. Bu yeter.

Ben tartışmıyorum sadece yorumumu belirtiyorum.
Biz tarafsız bakmıyoruz aakk bakıyor...

Tayyip Erdogan ve Ahmet Davutoğlu.İsteyen istedigini düsünsün umrumda degil.İkiside bu ülkeye lutuftur.

Bana göre neyin doğru ya da neyin yanlış olduğunun bir değeri yoktur, tarih için mühim olan neyin olduğu ve nelerin olmadığıdır. Ecevit, ekonomik bir enkaz devralmıştı ve politikasızlık politikası izlemiş olduğunu düşündüğü ve sorumsuz davranmış bir hükümetin artıklarını toparlayıp düzenlemek durumunda kalıyordu. O vakitler, şimdinin aksine, 1978 tarihinde oluşan blackmail, abd kongresinin ve yunanistanın özellikle yunanistanın baskılarını göz önünde bulundurduğunuzda şimdi içerisinde olduğunuz durumu daha iyi anlamanızı sağlayacaktır. Neyin olmadığı konusundaki tarihi hassasiyetim, bu dönemleri en başarısız politikalardan görmektedir. Buna karşın benim neyi sevdiğim yahut neyi tasvip etmediğimin bir önemi yoktur. AET ile yapılan ciddi plan ve programlar, komünist,sosyal-kapitalist kutuplaşmalarının bir insan duygusu gibi sertlikle tavır almaya ne kadar yakın olduğu bir dönemde 20.yy'ın son çeyreğinde açıkça söylenmiş olan *Komşularımızla iyi ilişki kurmak ve onlarla barış içerisinde yaşamak istiyoruz.* söylemi, şiddet eylemleri için çocuk ve gençlerin kullanılıyor olunduğunun farkındalığı, hepsine rağmen kendi başının çaresine bakan, bakması gereken bir devlet oluşumunun mecburiyetinin de farkında olunması gibi olguların yalnızca birer sonucudur; tarafsız ve bağımsız, federal, çift bölgeli, iki toplumlu ve bağlantısız bir kıbrıs devleti olasılığı. Düşüncemin özeti budur lâkin, böyle şeylerin konuşulması değil her zaman yazılması, analizinin yapılması önemlidir. Ben buraya şunu yazmışım bunu yazmışım mühim değil, milyon istatistiğin yalnızca birisi olacaktır. Değerli olan ana resim.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri