Sizce bu sevgi ve aşk nicklerinden hangisi daha güzel?

???????

• Gül bahçesinde geçsede ömrüm inan üstüne gül koklamam gülüm seni koklamak olsada ölüm ölmeye değer b

Oy: 1 11.1%
  • Balığın suya, çiçeğin güneşe, insanın sevgiye ne kadar ihtiyacı varsa o kadar muhtacım sana

Oy: 0 0.0%
  • Sana gülümm desem solar gidersin sana meleğim desem uçar gidersin seni seviyorum desem ne dersin

Oy: 2 22.2%
  • Belkı dunya ıcın onemlı olmayabılırsın ama benım ıcın dunyalar kadar onemlısın

• Ders 40 dk bekle bekle bitmiyor 10 dk tenefüs aşkımıza yetmiyor!!!!!!!

Oy: 3 33.3%
  • Unutmaki fırtınalar martıların denizleri sevmesini engellemez. Tıpkı engellerin seni sevmeme engel o

• Sevmek ölmektir bence, bende sewmiştim ölmeden önce.

Oy: 0 0.0%
  • Şimdi daha iyi anlıyorum ki, Nefes almak değilmiş, yaşamak. Ateşlerde yanmak gibi bir şey, Seni seve

• Kullanılan toplam oy
    9
Gül bahçesinde geçsede ömrüm inan üstüne gül koklamam gülüm seni koklamak olsada ölüm ölmeye değer be gülüm bu tabiki

Unutmaki fırtınalar martıların denizleri sevmesini engellemez. Tıpkı engellerin seni sevmeme engel olamadığı gibi :) bence bu :)

---> Sizce bu sevgi ve aşk nicklerinden hangisi daha güzel?

Sana gülüm desem solar gidersin sana meleğim desem uçar gidersin seni seviyorum desem ne dersin

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri