Sizce Bu Aşk Biter Mi ?

h.i.m.e.s.54

Kayıtlı Üye
birileriini seversin hiç bir araya gelemezsin veya ayrılır gidersin
bir taraf herşeyi unutmuşken bir taraf için için ağlıyorsa her gece o kişiyi düşünüyorsa ellerini tutmanın ateşiyle yanıyorsa hep sanki karşısnda o varmış gibi boşluğa sarılmak istiyorsa ismini dişlerini sıkarak kimse duymasın diye sessiz sessiz haykırmaya çalışıyorsa onun için bütün düzeni yokoluyorsa resmine bile bakamıyorsa hıçkırmaktan çocuksu yalvarışlar yapıyorsa dualar ediyorsa yeter artık bu acı ne zaman bitecek ne zaman dinecek diyorsa sizce böyle bir sevdada ask bitmişmidir yoksa bir kişinin cabasıyla hala daha bu ask canlımı tutuluyor karşı tarafın herşeyi unutması askı bitirirmi bir kişi unuttu diye ask bitiyorsa bir kişi daha çok hatırlamaya çalşıyor diye bu ask hala daha var olamazmı? iki tarafın sevmesiyle bir ask doğabiliyorda iki kişi unutmadan bu ask nasıl bitebilir?

Düşünceleriniz?

---> Sizce Bu Aşk Biter Mi ?

Böle bi aşk bitmez de bi süre sonra sacma gelio ve kendiliğinden zaten vazgeçiosun daha fazla acı çekmemek için...

Zynp..

Bi taraf bitirmişse bitmiş demektir.Tek kişinin sewmesi ayakta tutamas aşkı

kalp krızı gecıren bır hastayı doktor yasatmak ıcın herseyı yapar
yasamasını ıstıyodur cunku
elınden gelenı yapsada
hasta yasamak ıstemıyorsa hayata donmez
doktor ıstedı dıye yasamaz o hasta kendı ıstedıgı ıcın yasar ya da yasamaz
yanı senın gecelerde dua etmenın, ıstemenın ,aglamanın bı onemı yoktur
ben cok sevıyorum ıstıyorum ama o unutmus
bı tarafın sevgısının devam edıyor olması arada hala ask oldugu anlamına gelmez
O AŞK ÖLMÜŞTÜR
senınkı sadece yaşatma cabasıdır
taraflardan bırı unutmussa bıtmıstır
zamanlar sende vazgecersın zaten.. ;)

Aşk iki kişilikse platonik aşk ne oluyor ?

Aşk tek kişiliktir. Kaşındaki seni unutmuş olabilir. Boyle bu durumda aşk değil o ilişki ölmüştür :)

bı tarafın sevgısının devam edıyor olması arada hala ask oldugu anlamına gelmez
O AŞK ÖLMÜŞTÜR
senınkı sadece yaşatma cabasıdır
taraflardan bırı unutmussa bıtmıstır
zamanlar sende vazgecersın zaten.. ;)

katılıyorum.bi taraf için tamamen bitmişse karşıdaki çok acı çeker ,uzun bi süre unutamaz ama bi noktaya geldikten sonra artık o da ümidini keser ve vazgeçer

yani bi taraf için tamamen bitmişse, aşk da bitmiştir.

Son düzenleme:

Herkez İlk Kendi Yaşıyor Sanmasa

Sevdalarda Tükenirdi , Masallarda..

şair bile demiş sen beni sevmiyorsun die benim sendden vazgeçmemi mi bekliorsun die... herkesin duyguları kendindr karşısındaki kişinn içinde duygu tükenene kadar aşk devam eder ancak ilşki bter bence

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri