Sizce bir şey başlamadan bitiyorsa?
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 21 May 2010 #5 ---> Sizce bir şey başlamadan bitiyorsa? Birşeyden Kasıt Ne ? Aşk mı,İşmi,Kariyer mi vs vs
Ď ďυЧGυ ' Bayan Üye 21 May 2010 #6 ---> Sizce bir şey başlamadan bitiyorsa? Asi Ruh' Alıntı: Birşeyden Kasıt Ne ? Aşk mı,İşmi,Kariyer mi vs vs Genişletmek için tıkla ... Bakış açına bağlı. Ben hepsıne gore sordum.
---> Sizce bir şey başlamadan bitiyorsa? Asi Ruh' Alıntı: Birşeyden Kasıt Ne ? Aşk mı,İşmi,Kariyer mi vs vs Genişletmek için tıkla ... Bakış açına bağlı. Ben hepsıne gore sordum.
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 21 May 2010 #8 ---> Sizce bir şey başlamadan bitiyorsa? ďυЧGυ ';2328472' Alıntı: Bakış açına bağlı. Ben hepsıne gore sordum. Genişletmek için tıkla ... :/ Ya Ben Fazla İstemişimdir Yada Gerekli Koşullar Oluşmamıştır Diyerekten Bundada Bir Hayır Vardır Sonuc Olarak Başlayıp Bitmesinden İyidir.
---> Sizce bir şey başlamadan bitiyorsa? ďυЧGυ ';2328472' Alıntı: Bakış açına bağlı. Ben hepsıne gore sordum. Genişletmek için tıkla ... :/ Ya Ben Fazla İstemişimdir Yada Gerekli Koşullar Oluşmamıştır Diyerekten Bundada Bir Hayır Vardır Sonuc Olarak Başlayıp Bitmesinden İyidir.
qumusSs Bayan Üye 23 May 2010 #11 ---> Sizce bir şey başlamadan bitiyorsa? Ya erken gidilmiştir ya geç kalınmıştır
GokLeRiNdeRDi Kayıtlı Üye 9 Haz 2010 #14 ---> Sizce bir şey başlamadan bitiyorsa? Ya erken gidilmiştir ya geç kalınmıştır
Tox'e Bayan Üye 7 Eyl 2010 #16 ---> Sizce bir şey başlamadan bitiyorsa? Ya erken gidilmiştir ya geç kalınmıştır.
ultra_merve Bayan Üye 8 Eyl 2010 #17 ---> Sizce bir şey başlamadan bitiyorsa? herşeyde bir hayır vardır
hç kmse oLmadı Bayan Üye 8 Eyl 2010 #18 ---> Sizce bir şey başlamadan bitiyorsa? ya erken gdiLmştir ya geç kaLınmıştır..
Deniz kızı Bayan Üye 11 Ağu 2012 #19 ---> Sizce bir şey başlamadan bitiyorsa? Ya erken gidilmiştir ya geç kalınmıştır.
G gizliozne Bayan Üye 11 Ağu 2012 #20 ---> Sizce bir şey başlamadan bitiyorsa? Ya erken gidilmiştir ya geç kalınmıştır .