Bir insanı tanımak için ne kadar zaman gerekir ?
SuqArbOy Kayıtlı Üye 2 Tem 2012 #2 ---> Sizce bir insanı tanımak için ne kadar zaman gerekir ? zman yetmez tanımak icin
21xDiYaRx21 Kayıtlı Üye 2 Tem 2012 #3 ---> Sizce bir insanı tanımak için ne kadar zaman gerekir ? laf gelişi olarak söylemiyorum ama 2-3 dakika.
---> Sizce bir insanı tanımak için ne kadar zaman gerekir ? laf gelişi olarak söylemiyorum ama 2-3 dakika.
lolamera Bayan Üye 2 Tem 2012 #4 ---> Sizce bir insanı tanımak için ne kadar zaman gerekir ? Ne kadar zaman geçerse geçsin tanıyamazsın..?Tam tanıdım dersin sonra hoppala diye şaşıp kalırsın..
---> Sizce bir insanı tanımak için ne kadar zaman gerekir ? Ne kadar zaman geçerse geçsin tanıyamazsın..?Tam tanıdım dersin sonra hoppala diye şaşıp kalırsın..
SuqArbOy Kayıtlı Üye 2 Tem 2012 #5 ---> Sizce bir insanı tanımak için ne kadar zaman gerekir ? lolamera' Alıntı: Ne kadar zaman geçerse geçsin tanıyamazsın..?Tam tanıdım dersin sonra hoppala diye şaşıp kalırsın.. Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum
---> Sizce bir insanı tanımak için ne kadar zaman gerekir ? lolamera' Alıntı: Ne kadar zaman geçerse geçsin tanıyamazsın..?Tam tanıdım dersin sonra hoppala diye şaşıp kalırsın.. Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum
yesil83 Bayan Üye 2 Tem 2012 #6 ---> Sizce bir insanı tanımak için ne kadar zaman gerekir ? lolameraya ve katilana katiliyorum
Wu-Tang Kayıtlı Üye 2 Tem 2012 #7 ---> Sizce bir insanı tanımak için ne kadar zaman gerekir ? Tanıyamıyorsun,ya da insanlar zamanla değişiyorlar ; şimdi tam bilemiyorum.
---> Sizce bir insanı tanımak için ne kadar zaman gerekir ? Tanıyamıyorsun,ya da insanlar zamanla değişiyorlar ; şimdi tam bilemiyorum.
Valetta Bayan Üye 5 Tem 2012 #8 ---> Sizce bir insanı tanımak için ne kadar zaman gerekir ? Tanıyamıyorsun maaleseff
PureLove6 Kayıtlı Üye 5 Tem 2012 #9 ---> Sizce bir insanı tanımak için ne kadar zaman gerekir ? Zaman yetmeyebilir
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 8 Tem 2012 #10 ---> Sizce bir insanı tanımak için ne kadar zaman gerekir ? Zaman yetmeyebilir. Yetsede onun tanıttığı kadar tanıyorsun onu. Hangi yüzünü gösterirse o kadar biliyorsun !
---> Sizce bir insanı tanımak için ne kadar zaman gerekir ? Zaman yetmeyebilir. Yetsede onun tanıttığı kadar tanıyorsun onu. Hangi yüzünü gösterirse o kadar biliyorsun !
duyguMuhtar Bayan Üye 8 Tem 2012 #11 ---> Sizce bir insanı tanımak için ne kadar zaman gerekir ? tanımayı dene .. herşey olucagına varır
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 8 Tem 2012 #12 ---> Sizce bir insanı tanımak için ne kadar zaman gerekir ? Ömrümü adarım onu tanımak için.
mavikalem34 Kayıtlı Üye 9 Tem 2012 #13 ---> Sizce bir insanı tanımak için ne kadar zaman gerekir ? Bence iki dakika yeter.Sadece yürüsün. O yürüyüşten neler çıkar,şaşarsınız.
---> Sizce bir insanı tanımak için ne kadar zaman gerekir ? Bence iki dakika yeter.Sadece yürüsün. O yürüyüşten neler çıkar,şaşarsınız.
G gizliozne Bayan Üye 9 Tem 2012 #14 ---> Sizce bir insanı tanımak için ne kadar zaman gerekir ? bir hayli zaman gerekli .
duyguMuhtar Bayan Üye 9 Tem 2012 #15 ---> Sizce bir insanı tanımak için ne kadar zaman gerekir ? Zaman değil cesaret gerekir Pısırık insanla olmaz.
---> Sizce bir insanı tanımak için ne kadar zaman gerekir ? Zaman değil cesaret gerekir Pısırık insanla olmaz.
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 28 Nis 2016 #16 ---> Sizce bir insanı tanımak için ne kadar zaman gerekir ? Zamana göre değil de, zamanı nasıl değerlendirdiğine bağlı olsa gerek. Bazı insanlar ne kadar zaman geçerse geçsin tanınmıyor, ya da yanlış tanınıyor.
---> Sizce bir insanı tanımak için ne kadar zaman gerekir ? Zamana göre değil de, zamanı nasıl değerlendirdiğine bağlı olsa gerek. Bazı insanlar ne kadar zaman geçerse geçsin tanınmıyor, ya da yanlış tanınıyor.
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 28 Nis 2016 #17 ---> Sizce bir insanı tanımak için ne kadar zaman gerekir ? Zamana göre değil de, zamanı nasıl değerlendirdiğine bağlı olsa gerek. Bazı insanlar ne kadar zaman geçerse geçsin tanınmıyor, ya da yanlış tanınıyor.
---> Sizce bir insanı tanımak için ne kadar zaman gerekir ? Zamana göre değil de, zamanı nasıl değerlendirdiğine bağlı olsa gerek. Bazı insanlar ne kadar zaman geçerse geçsin tanınmıyor, ya da yanlış tanınıyor.
Earl Freyja Bayan Üye 28 Nis 2016 #18 ---> Sizce bir insanı tanımak için ne kadar zaman gerekir ? 4-5 senede tanıyamadığım insanlar biliyorum.
---> Sizce bir insanı tanımak için ne kadar zaman gerekir ? 4-5 senede tanıyamadığım insanlar biliyorum.
*Lykia Bayan Üye 28 Nis 2016 #19 ---> Sizce bir insanı tanımak için ne kadar zaman gerekir ? Bir ömür gerekir.
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 26 Kas 2016 #20 Tanımaya başladım dersiniz, tanımadığınızı fark edersiniz. Zamanla alakası yok sanırım.