Sizce Başkalarının Bilmediği özelliğiniz nedir?

Sizce başkalarının bilmediği özelliğiniz var mı?

• Kullanılan toplam oy
    15

mystic

Bayan Üye
Sizce başkalarının bilmediği ya da bilmediğini düşündüğünüz özelliğiniz var mı?
Varsa yazınız:)
Mesela ben arkadaşlarımın yanında ne kadar gevezeysem akrabalarımın ve hocalarımın yanında o kadar sessizim.isteyerek yaptığım birşey değil,konuşasım gelmiyor:D

Son düzenleme:
çok cana yakınımdır ama başkalarına karşı soğuk görünüşüm var kolay kolay alışılamam..
isteyerek değil kendiliğimden benimde..:)

Yaprak sarması kadar içliyimdiir aslında ama.. hiç belli etmem.. ruhsuz duygusuzdur duruşum

:)Benim de bir huyum var
Önüme birşey geldiğinde hepsinin tadını merak ederim karnım tok olsa bile mutlaka tadına bakmam gerek tat merakım var:D

dışardan baktıklarında,,herşeyin üstesinden gelebilen,,acılar,dertler karşısında rahatça ayakta durabilen,sıkıntı etmeden,olayları çözümleme yoluna giden biriymişim...

fakat,acılar dertler karşısında her ne kadar fiziken rahatça ayakta durabiliyormuş gibi davransamda,,ruhen çöküntüsünü fena yaşıorum.. psikolojim inanılmaz etkileniyor...ama ''BAZI ŞEYLER''adına güçlü görünmek zorundayım...fakat çok zayıf olduğumu sadece ben farkındayım...

Gerçekte Her Konu hakkında Konu$mam Bazen Bildiqim Konularda Bile Konu$mam Böyle Olması Ho$uma Gidiyo En Büyük Özelliqim Sanırsam

sevdıgım kısılere ne kadar ıstesemde hayır dıyemıorum. Herkes bu yuzden benı cok ıyı olaerak goruyor ama aslında o kadarda ıyı dıılım :p :D:D sadece bole bır ozellıgım var :D

kimseyi kirmayi sevmem, birisini kirsam hakli olsam bile uzulurum..

ama ona belli etmem karsimdaki beni onu dusunmuyorum sanar
ama ben icimde olayi on bin defa tekrar düsünürüm..

---> Sizce Başkalarının Bilmediği özelliğiniz nedir?

olmamı :D kimse beni tamamen tanıyamaz ben istemediğim sürece :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri