Sizce Anne/Baba Evlat Ayrımı Yaparmı ?

h.i.m.e.s.54

Kayıtlı Üye
Ben bazen yaptıklarına inanıyorum,ima ettiğindede yok öle bişe,anne/baba olunca anlarsın diolar:D

sizde bu durumla hiç karşı karşıya kaldnızmı ?

tek çocuklar hariç tabi :D

bilmem ki ama genellikle küçük kardeşime daha ilgililer..:D
çocuk psikolojiside olabilir..yapılıyorda olabilir:)

Ailemde Son Cocuk oLdugum ıcın Baya KayrıLdım ..

cok olmasada var bence

Arkadaşlar Düşünün Bir Aile Hiç çocuklarında Ayrım Yapar Mı Elinden Geldiğince Çocuklarını Sever... Bu Kadar Sevgiye Muhtaç Olanlarda var bence böğle bişe söz konusu değidir.ÇocukEsirgeme kurumundakileri düşünün ve sonra tekrar yorum yazın
UNUTMAYIN!!! Onların anne - babaları bile yok

oooooooooo, hemide ne ayırır inanın ayıran... kişiliksiz, karakter bozukluğu olan, eğitimsiz anne babalara mahsuz bir özelliktiiirr buuu.. birzamanlar kendi yapamadıkları yada beceremedikleri veya başaramadıkları birtakım işleri, yapabilen çocukları veya coçuğu varsa şayet hemen onu diğerlerinden ayırıverirleeeerr... yada hangi çocuğu kendisine daha fazala yapmacık sevgiler, diğer bir ifadeyle yalakalık yaparsaaaa bunuda çoook seviverirler, ama bilmezler ki en büyük darbeyi bunlardan yiyecekler...........:181:

bnce bir ayrım söz konusu olamaz ama abi kardeş yada abla kardeş kavgası olunca büyük kimse ona kızar ailen bu ddurum hep olur neden çünkü büyksün

keşke erkk kardeşmi deilde abim olsaydı off ya :(

---> Sizce Anne/Baba Evlat Ayrımı Yaparmı ?

yapılmaz ama yapılıyormuş hissedersin

şimdi bi bebek geldi diyelim ki

her dakka yok altını değiştir üstünü değiştir mamasını ver falan dilan

ya ben?

bırak beni 1 hafta kendi kendimi yaşatırım

ama o bebek?

hayır tabiki

--

yaşıtınsa eğer ayrım asla yapılmaz zaten yapmaz hiç kimse

ama bazı yobazlar o kız o erkek falan derse

yok kız akşam çıkamaz erkek çıkar kız kalkamaz erkek kalkar derse o yobazlıktır o ayrı olur ;)

yapıyorlar:)

bekarken annemin açlıktan nefesi kokarken dayıma ev yapırdu :)

sebebi de kzı olması heralde:)

dedem biraz kızları(evladını ,karısını ,ablasını ) ****** ederde:)

Bazı durumlarda hepsi yapıyor sanırım.
Büyük çocuk abla/abi + ilk göz ağrısı diye şımartılıyor ( bir şekilde ) , küçük çocuk da annenin gözünde hiç bir zaman büyümediği için.
Yani yerine göre ikisinden biri şımartılıyor.
Hele aileye yeni bir bebek geldiyse iki çocuk da herşekilde unutuluyor. Anneye muhtaçlığından dolayı.
Yaşandı, denetlendi, onaylandı. :D

benimkiler yapıyor : ( özellikle kız olmam ve fb sevdamdan ötürü abim ve kardeşime oranla çoook daha az severler,az değer verirler bana..

Yaparlar

Özellikle Kızlar Bu Duruma Cok Maruz Kalıyorlar.

Yapıyorlar.

Aslında bizim ailede karşılıklı biraz. Babam her zaman beni kayırmıştır. Annemde abimi. İstemeden yapıyor olabilirler ama her ailde vardır bence bu.

Mesela ona bakarsak bende babamı daha çok severim :D

dunyadakı en buyuk acı evlat acısıdır
sanmıyorum kı hıc bır ana baba ayrım yapmaz
benımkıler yapmıyolar ama tabıkı kız kardesıme daha cok onem verıyolar sonuna kadar da haklılar bu konuda

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri