Sizce Amerika Türkleri Seviyormu?
H HaDeS Kayıtlı Üye 7 Ağu 2011 #4 ---> Sizce Amerika Türkleri Seviyormu? seviyordur.muttefikimiz sonucta..
Yitirilen Banned 8 Ağu 2011 #5 ---> Sizce Amerika Türkleri Seviyormu? hayir demek icin amerikalilari tanimak lazim onlarla beraber yasamak lazim ona gore ne gorduysen ne yasadiysan bu soruyu sorup cevaplamak lazim Evet...
---> Sizce Amerika Türkleri Seviyormu? hayir demek icin amerikalilari tanimak lazim onlarla beraber yasamak lazim ona gore ne gorduysen ne yasadiysan bu soruyu sorup cevaplamak lazim Evet...
H HaDeS Kayıtlı Üye 8 Ağu 2011 #6 ---> Sizce Amerika Türkleri Seviyormu? amerika kozmopolit bir yapiya sahip oldugu icin,farkli gorusler olmasi muhtemeldir lakin,genel kani turkleri sevdikleri yonunde kanimca.
---> Sizce Amerika Türkleri Seviyormu? amerika kozmopolit bir yapiya sahip oldugu icin,farkli gorusler olmasi muhtemeldir lakin,genel kani turkleri sevdikleri yonunde kanimca.
Yitirilen Banned 8 Ağu 2011 #7 ---> Sizce Amerika Türkleri Seviyormu? Amerika gibi bir ulke yok piyasada.. 77 millete kapinisi acan; senin dilin irkin renginn kuilturun neyse oNU YASA ozugruce diyen 1 ulke daha yok
---> Sizce Amerika Türkleri Seviyormu? Amerika gibi bir ulke yok piyasada.. 77 millete kapinisi acan; senin dilin irkin renginn kuilturun neyse oNU YASA ozugruce diyen 1 ulke daha yok
H HaDeS Kayıtlı Üye 8 Ağu 2011 #8 ---> Sizce Amerika Türkleri Seviyormu? evet birde bu kadar farkli kulturdeki insanlara , ben amerikaliyim i soylettirebilmek buyuk basari..
---> Sizce Amerika Türkleri Seviyormu? evet birde bu kadar farkli kulturdeki insanlara , ben amerikaliyim i soylettirebilmek buyuk basari..
Yitirilen Banned 8 Ağu 2011 #9 ---> Sizce Amerika Türkleri Seviyormu? niye biz demiyormuyuzz ne mutlu turkum diyene diye?? fark nedir??
---> Sizce Amerika Türkleri Seviyormu? niye biz demiyormuyuzz ne mutlu turkum diyene diye?? fark nedir??
H HaDeS Kayıtlı Üye 8 Ağu 2011 #10 ---> Sizce Amerika Türkleri Seviyormu? Yitirilen' Alıntı: niye biz demiyormuyuzz ne mutlu turkum diyene diye?? fark nedir?? Genişletmek için tıkla ... biz ne mutlu turkum diyene,diyoruz. amerikalilar amerikaliyim diyor. amerikanim demiyor. biz de turkiyeliyim diyemiyoruz. aradaki fark bu sanirim
---> Sizce Amerika Türkleri Seviyormu? Yitirilen' Alıntı: niye biz demiyormuyuzz ne mutlu turkum diyene diye?? fark nedir?? Genişletmek için tıkla ... biz ne mutlu turkum diyene,diyoruz. amerikalilar amerikaliyim diyor. amerikanim demiyor. biz de turkiyeliyim diyemiyoruz. aradaki fark bu sanirim
Yitirilen Banned 8 Ağu 2011 #11 ---> Sizce Amerika Türkleri Seviyormu? her ulkenin kuralidir..eger yasiyosan pasaportun cebindeyse tabikide o ulkeciyim diceksin gayet normal ve yerinde bir cagrisma diye duusnuyorum
---> Sizce Amerika Türkleri Seviyormu? her ulkenin kuralidir..eger yasiyosan pasaportun cebindeyse tabikide o ulkeciyim diceksin gayet normal ve yerinde bir cagrisma diye duusnuyorum
endLesS Webmaster 17 Ağu 2011 #13 ---> Sizce Amerika Türkleri Seviyormu? Türk'ü Türkten başkası sevemez.
'hayaL Bayan Üye 17 Ağu 2011 #14 ---> Sizce Amerika Türkleri Seviyormu? kim takar amerikayı ? önemli olan biz seviyormuyuz onları..
Yitirilen Banned 20 Ağu 2011 #15 ---> Sizce Amerika Türkleri Seviyormu? endLesS' Alıntı: Türk'ü Türkten başkası sevemez. Genişletmek için tıkla ... katilmiyorum...
---> Sizce Amerika Türkleri Seviyormu? endLesS' Alıntı: Türk'ü Türkten başkası sevemez. Genişletmek için tıkla ... katilmiyorum...
OlDsToNeBoY Kayıtlı Üye 20 Ağu 2011 #17 ---> Sizce Amerika Türkleri Seviyormu? amerika halkı ekbetteki seviodur ama yönetmn böle bi duygu seli içersnde olduğnu düşnmüorm
---> Sizce Amerika Türkleri Seviyormu? amerika halkı ekbetteki seviodur ama yönetmn böle bi duygu seli içersnde olduğnu düşnmüorm
' Kors@N Kayıtlı Üye 20 Ağu 2011 #19 ---> Sizce Amerika Türkleri Seviyormu? Kimse bizi seviyor diye yaşamıyoruz ..