Diyelim Ki Herhangi Bir Forumda Sewgilinizi Gordunuz... O an Ne Yapar Yada Ne Dersiniz...
F Firarim Banned 10 Ağu 2008 #1 Diyelim Ki Herhangi Bir Forumda Sewgilinizi Gordunuz... O an Ne Yapar Yada Ne Dersiniz...
KüçüKköyLüm Kayıtlı Üye 10 Ağu 2008 #4 ne işin var :O derimm.. hAdi Çık şu sitedenn Dogru yataga derimm
selin deniz Bayan Üye 11 Ağu 2008 #15 bn bişi yapmm bn forum sitelerinde takılabiliosam o da takılabilir bunda bisi yok bn bişi demezdim.....
bn bişi yapmm bn forum sitelerinde takılabiliosam o da takılabilir bunda bisi yok bn bişi demezdim.....
cezax Kayıtlı Üye 11 Ağu 2008 #17 ya nolcakki forum sitesine takılmak ayıp mı arkadaşlık sitesine takılsa bozuşuruzda forum sitesinden bar disco gibi bahsetmeniz tuhaf olmuş doğrusu
ya nolcakki forum sitesine takılmak ayıp mı arkadaşlık sitesine takılsa bozuşuruzda forum sitesinden bar disco gibi bahsetmeniz tuhaf olmuş doğrusu
ayda'N Bayan Üye 11 Ağu 2008 #19 özkan ve özkan.....hahhah süperdinz kéndi forumumu tavsie ederdm noLcak...
Buğra1 Kayıtlı Üye 11 Ağu 2008 #20 Forumun içeriqine baqlı biqi formu flnsa ii olur yok arkadaşlık fln sa forumdaki amaç kserdim