Siyasilerin akıllarda kalan sözleri
BooB Banned 1 Ağu 2011 #2 ---> Siyasilerin akıllarda kalan sözleri One minute Ananı da al git Herkez 3 çocuk yapacak !
E Elmander Kayıtlı Üye 1 Ağu 2011 #3 ---> Siyasilerin akıllarda kalan sözleri Püskevit Birde şehit'e kelle denmişti !!!!!!!
LaZZkopateLLa Bayan Üye 1 Ağu 2011 #4 ---> Siyasilerin akıllarda kalan sözleri Püsküvüt demesini de biliriz püskevit demesini de One minute PÜSKEVİİİT♥ :Ç
---> Siyasilerin akıllarda kalan sözleri Püsküvüt demesini de biliriz püskevit demesini de One minute PÜSKEVİİİT♥ :Ç
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 1 Ağu 2011 #5 ---> Siyasilerin akıllarda kalan sözleri -Fenerbahçelimisiniz Galatasaraylı mı ? -Beşiktaşı neden sormuyorsunuz ? / Süleyman demirel.
---> Siyasilerin akıllarda kalan sözleri -Fenerbahçelimisiniz Galatasaraylı mı ? -Beşiktaşı neden sormuyorsunuz ? / Süleyman demirel.
`Ask-ı Ruya. Bayan Üye 1 Ağu 2011 #6 ---> Siyasilerin akıllarda kalan sözleri ''Ben zenginleri severim.'' Turgut Özal ''Ben odunu aday göstersem milletvekili seçtiririm'' Adnan Menderes
---> Siyasilerin akıllarda kalan sözleri ''Ben zenginleri severim.'' Turgut Özal ''Ben odunu aday göstersem milletvekili seçtiririm'' Adnan Menderes
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 1 Ağu 2011 #9 ---> Siyasilerin akıllarda kalan sözleri Hadi benden de bir örnek olsun amma gülmüştüm Ben R.Tayyip Erdoğan gibi söz verip sözünün arkasında duran biri değilim ben Kemal Kılıçdaroğlunum.. Saygılar.. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.!
---> Siyasilerin akıllarda kalan sözleri Hadi benden de bir örnek olsun amma gülmüştüm Ben R.Tayyip Erdoğan gibi söz verip sözünün arkasında duran biri değilim ben Kemal Kılıçdaroğlunum.. Saygılar.. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.!
S Stinko Kayıtlı Üye 22 Eyl 2011 #10 ---> Siyasilerin akıllarda kalan sözleri Hamilelik 6 aya inecek! kesın bu soz haydar bas'tan cıkmısıtr
---> Siyasilerin akıllarda kalan sözleri Hamilelik 6 aya inecek! kesın bu soz haydar bas'tan cıkmısıtr
R0hAt Kayıtlı Üye 22 Eyl 2011 #11 ---> Siyasilerin akıllarda kalan sözleri Kayseriye liman kurucaz (Tansu Çiller)