siyaset bölümü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mentaLway

Banned
sayın admin siyaset bölümünde benim ile moderator herhalde arkadasın yazısı sılınmıs ben ne yazdım bı daha uyarmıcam demıssınız. anlamıyorum adam bana özürlü diyor lanlı konusuyor bende uyarı alıyorum ben yapsam banlarsınız ayıp ama ayırım yapmayı ben kotu bıse demedım sıyaset tartısmıorum dedım sılmıssnız gorende yanlıs anlıcak. lutfen esıt mesafelı davranalım.

---> siyaset bölümü

sayın admin siyaset bölümünde benim ile moderator herhalde arkadasın yazısı sılınmıs ben ne yazdım bı daha uyarmıcam demıssınız. anlamıyorum adam bana özürlü diyor lanlı konusuyor bende uyarı alıyorum ben yapsam banlarsınız ayıp ama ayırım yapmayı ben kotu bıse demedım sıyaset tartısmıorum dedım sılmıssnız gorende yanlıs anlıcak. lutfen esıt mesafelı davranalım.

http://www.duslerforum.org/member.php?find=lastposter&t=325598

Şu Linke Tıklarmısınız.

Nerede Moderatör Yazıyor Söylermisiniz Acaba?

---> siyaset bölümü

kardeş adam önceden adam banlamış ne bileyim ben bakmadım hic acdıgı konularda banladıgı adam var o yuzden öle söleydim

---> siyaset bölümü

kardeş adam önceden adam banlamış ne bileyim ben bakmadım hic acdıgı konularda banladıgı adam var o yuzden öle söleydim

Eskiyi Karıştırma.

Şuana Bak.

Taraf Tutulduğu Filan Yok.

Mesaj Silme Olayına Gelince.

Kötü Söz Söyleyen Kendini Biliyor , Hakaret Edende

O Üstüne Alınsın Sen Değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri