Siyah noktalar hakkında

InnoCence

ÜLKÜ & UMAY
Webmaster
Prenses
siyah-noktalar-hakkinda.jpg

Siyah noktalar, güzelliğe gölge düşüren o nahoş görnümümlü kabus noktalar. Siyah noktalar hakkında bilgiler ve öneriler, bu yazımızda Melek'ler. Yüzümüzde özellikle yağlı bölgelerde oluşan ve istenmeyen bu durum çoğumuzda mevcut! Siyah noktalar nasıl oluşur? Zamanla cilt üzerinde biriken yağ, kir ve ölü cilt hücreleri gözenekleri tıkar ve siyah noktaların oluşumuna neden olur. Siyah noktalar cildimizde en çok nerede görülür? Yüzümüzde en çok yağ bezi olan alın , burun ve çene bölgemizde daha çok siyah noktaya rastlarız. Siyah noktaları sıkmak onlardan kurtulmamızı sağlar mı? Kesinlikle hayır. Siyah noktalardan kurtulmak için cildimizi sabah akşam cilt tipimize uygun ürünlerle temizlemeliyiz . Ve ardından yağsız bir nemlendirici ile cildimizi nemlendirmeliyiz.

---> Siyah noktalar hakkında

Teşekkürler paylaşım için, benim yüzüm sürekli yağlanıyor ve bu yüzden 2 saatte bir yüzümü yıkamak mecburiyetinde kalıyorum, bunun nedeni nedir? Ya da bunu önlemek için neler yapılabilir? Bilgisi olan arkadaşım var mı? :R

Teşekkürler paylaşım için, benim yüzüm sürekli yağlanıyor ve bu yüzden 2 saatte bir yüzümü yıkamak mecburiyetinde kalıyorum, bunun nedeni nedir? Ya da bunu önlemek için neler yapılabilir? Bilgisi olan arkadaşım var mı? :R

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] konuyla ilgili sana detaylı bilgi verebilir :)

Kendisi Cilt Bakımı ve Güzellik Uzmanıdır :R

[MENTION=89675]BozkurtTR[/MENTION]

Tavsiyelerinizi bekliyorum efendim :R

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION]

:D yaglı seyler yıyorsan azalt
cerez olsun kızartmalar olsn bunları azalt
evde soda ya da gulsuyu varsa bunlarla yuzunu yıkamayı dene
arada bır yuzune yogurt surebılırsın
duzenlı uygularsan bunları yuzunde rahatlama hıssedersın :D

:D yaglı seyler yıyorsan azalt
cerez olsun kızartmalar olsn bunları azalt
evde soda ya da gulsuyu varsa bunlarla yuzunu yıkamayı dene
arada bır yuzune yogurt surebılırsın
duzenlı uygularsan bunları yuzunde rahatlama hıssedersın :D

Teşekkür ettim xD

+

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri